Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

WASTELAND (2013)


Γραμμένο από τον Tommy Draper .
Σκηνοθετημένο από τον Tom Wadlow .
O Scott Miller ( Shameer Seepersand - CANNIBALS AND CARPET FILLERS ) προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που υπάρχουν παντού γύρω του καθώς ο πολιτισμός έχει καταρρεύσει από παθογόνο ιό ο οποίος εξαφάνισε σχεδόν ολόκληρη την ανθρωπότητα . Οι άτυχοι που επέζησαν θα πρέπει να γλυτώσουν τις επιθέσεις των μολυσμένων που έχουν εξελιχθεί σε κανίβαλους νεκροζώντανους .
Ο Scott στην καθημερινή του προσπάθεια να ανακαλύψει νερό και ξεχασμένες κονσέρβες ανάμεσα σε ψηφιακά χαλάσματα , ψάχνει και για άλλους επιζώντες μέσω του CB ραδιοφώνου που έχει επισκευάσει μέσα στο χαμόσπιτο που διατηρεί στην Βρετανική ύπαιθρο . Ελπίζει μόνο στην στιγμή που θα επιστρέψει η χαμένη αγαπημένη του , Beth (Jessica Messenger - SIX HOT CHICKS IN A WAREHOUSE ) η οποία το έσκασε μια μέρα για να πάει στο Λονδίνο να βρει τους δικούς της .
Ώσπου να συμβεί αυτό μιλάει στον εαυτό του και ζει με τις αναμνήσεις του από τότε που την γνώρισε για πρώτη φορά μέχρι και το σημείο που όλα πήγαν κατά διαόλου .
Τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια ευχάριστη τροπή όταν η μεγάλη του αγάπη επιστρέφει , αλλά η ελπίδα πεθαίνει πρώτη και το υπαρξιακό δράμα που βιώνει ο Scott κορυφώνεται , καθώς η Beth έχει δαγκωθεί πρόσφατα και είναι θέμα ωρών μέχρι να μεταμορφωθεί σε κάτι επικίνδυνο .
Έχοντας χάσει τα πάντα , φεύγει από το σπίτι το οποίο και καίει συμβολικά μαζί με τις αναμνήσεις του και έρχεται σε επαφή με άλλους επιζώντες για πρώτη φορά , κάτι που θα οδηγήσει στην άνευρη μεγάλης κλίμακας αναμέτρηση με τους νεκροζώντανους NIGHT-OF-THE-LIVING-DEAD-style , αλλά όχι στην ηρωική αυτοθυσία του Scott για να σωθεί μια 16χρονη κοπέλα η οποία έχει ανοσία στην αρρώστια - παρόλο που του κατάφεραν αναμενόμενα ένα προδοτικό τραύμα πάνω στην αναμπουμπούλα της βαρετής χορογραφίας της διάσωσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.