Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ICETASTROPHE (2014)


Ψευδοεπιστήμη και ψηφιακά εφέ περασμένης δεκαετίας γεμίζουν για άλλη μια φορά την οθόνη σε ακόμη μια τηλεταινία καταστροφής για το SYFY Channel .
Γραμμένο με παταφυσική ακρίβεια από τον σκηνοθέτη Jonathan Winfrey ( BLACK SCORPION I&II , BLOODFIST VII: MANHUNT , CARNOSAUR 3: PRIMAL SPECIES ) .
Σκηνοθετημένο από τον story editor ταινιών της Asylum για το SYFY , David Sanderson ( COLLISION EARTH , SNOWMAGEDDON , MEGA CYCLONE , GHOST STORM ) .
Γνωστό και ως CHRISTMASS ICETASTROPHE για να ακούγεται πιο πιασάρικο στην περίοδο των γιορτών .
Παραμονή Χριστουγέννων και ψηφιακός μετεωρίτης που σπάει στα δύο δημιουργεί δύο διαφορετικές κλιματικές ζώνες μέσα στην μικρή επαρχιακή πόλη Lennox . Το πρώτο κομμάτι φτιάχνει μια πολική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία αναπτύσσονται στιγμιαία κομμάτια πάγου τα οποία φαίνεται να έχουν δολοφονικό ένστικτο , ενώ το δεύτερο τροπική ανάμεσα στα ξαφνικά χιόνια .
Μια τελειόφοιτος πανεπιστημίου και ένας ηρωικός κάτοικος της πόλης όπου πέφτει ο φεσομετεωρίτης θα προσπαθήσουν να ξανακολήσουν τα δύο κομμάτια με σκοπό να σώσουν την ανθρωπότητα από την προχειρότητα του σεναρίου , αλλά και την "Παγοκαταστροφή" των δολοφονικών ψηφιακών εφέ εν μέσω γιορτών (οι ζωντανοί πάγοι ξεπηδούν από το έδαφος και σκοτώνουν αδιακρίτως σαν βολίδες όπλου , ενώ το κρύο κυνηγάει στην κυριολεξία τους πάντες) .
Η Jennifer Spence ( THE CORE , THE 4400 , SGU STARGATE UNIVERSE , CONTINUUM ) είναι η αστροφυσικός η οποία βρίσκεται στο διδακτορικό της , Alex Novak .
Ο Victor Webster ( WISHMASTER 4: THE PROPHECY FULFILLED , MUTANT X , CHARMED , THE SCORPION KING 3&4 ) είναι ο χωρισμένος/γοητευτικός γεωργός που έχει το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο τον γιο του για επίσκεψη , Charlie Ratchet . Δεν προλαβαίνει να δημιουργηθεί κάποιο ρομάντζο μεταξύ τους . Μπορεί οι θερμοκρασίες να είναι υπό του μηδέν , αλλά το κοντομάνικο κάνει εμφάνιση στα τελευταία λεπτά .
O Mike Dopud ( BLOODRAYNE , DRIVEN TO KILL , A DANGEROUS MAN ,TRUE JUSTICE ) είναι ο Ben Crooge , ο αδίστακτος πλούσιος της πόλης . O Ratchet δουλεύει για τον μεγαλοκτηματία Crooge . Ο γιος του φλερτάρει την κόρη του , οπότε υπάρχει ταξικό δράμα μεταξύ των δύο αντρών που πρέπει να κορυφωθεί άμεσα στην ακραία κατάσταση επιβίωσης .
Ο Crooge θα αντιμετωπίσει θαρραλέα το τεράστιο κύμα παγετού με μια φωτοβολίδα - γεγονός που θα σήμαινε ακαριαίο θάνατο για κάποιον άλλο - με την εξιλέωση της παλιανθρωπιάς να έρχεται με την μορφή αντρικής φιλίας προς το τέλος της ταινίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.