Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

THE ORPHAN KILLER (2011)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον B-ηθοποιό Matt Farnsworth ( IOWA , DYING FOR METH ) .
Ο ορφανός Marcus Miller ( David Backus - SPIDER-MAN 3 , CANNIBAL FLESH RIOT , PRIEST ) ο οποίος δεν κατάφερε να υιοθετηθεί ποτέ μεγαλώνει έχοντας αστείρευτο μίσος εναντίον της Καθολικής εκκλησίας και της ανθρωπότητας γενικότερα .
Σύμφωνα με τον αστικό μύθο που κυκλοφορεί στις νεανικές παρέες της περιοχής , η βίδα του παλαβού με την αυτοσχέδια νεκροκεφαλομουτσούνα έστριψε τελείως όταν η αδελφή του Audrey ( Diane Foster - DESCENDANT ) υιοθετήθηκε και έμεινε μόνος του στο καθολικό ορφανοτροφείο . Μετά από επίθεση σε ένα άλλο παιδάκι με ρόπαλο του μπέηζμπολ οι καλόγριες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στον δρόμο του θεού με άμεσες διαδικασίες πνιγμού σε κρύο νερό και μαστιγώματος αλλά δεν τα κατάφεραν (η μάσκα ήταν μπόνους των τιμωριών που του επέβαλαν και του έμεινε) .
Ο Marcus δεν συγχώρεσε ποτέ την αδελφή του η οποία μέσα στο βασανισμένο κεφάλι του τον εγκατέλειψε/πρόδωσε και επιστρέφει πολλά χρόνια αργότερα στο ορφανοτροφείο όπου εκείνη πλέον εργάζεται εθελοντικά για να πάρει ματωμένη εκδίκηση εναντίον όλων .
Η Audrey δεν πάει πίσω στα ψυχολογικά προβλήματα , καθώς υποφέρει ακόμη από τον ζωντανό εφιάλτη της επανάληψης της εισβολής εγκληματιών στο σπίτι τους η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι δύο γονείς τους .
--------------------------------------
Η φεστιβαλική καφρίλα που άδραξε τις δάφνες των απανταχού τζαμπατζήδων της μεγάλης οθόνης λειτουργεί εναντίον του τελικού αποτελέσματος που δεν προσθέτει και τίποτε καινούργιο πάνω στο ύφος των ταινιών του είδους , πέρα από το ανακάτεμα NU-METAL πουθενάδων με τα ουρλιαχτά των πρωταγωνιστών που συναγωνίζονται στην κακοποίηση της ηχοληψίας της βιντεο-παραγωγής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.