Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

THE TOWN THAT DREADED SUNDOWN (2014)


Γραμμένο από τον Roberto Aguirre-Sacasa ( GLEE , SUPERGIRL ) .
Σκηνοθετημένο από τον Alfonso Gomez-Rejon ( AMERICAN HORROR STORY ) .
Πρόκειται για ελεύθερο ρημέηκ της ομώνυμης ταινίας του 1976 η οποία είχε βασιστεί σε αληθινό γεγονός της εποχής - η αυθεντική ταινία χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα γεγονότα .
Βρισκόμαστε στο σύγχρονο 2013 , αλλά για άγνωστο λόγο όλοι φαίνεται να είναι ντυμένοι με ρούχα της δεκαετίας του '70 .
Μανιακός κατά συρροήν δολοφόνος με ένα σακί στο κεφάλι τρομοκράτησε την μικρή πόλη Texarkana μια αποφράδα άνοιξη του 1946 και για 3 ολόκληρους μήνες , αφήνοντας νεκρά ζευγάρια στο πέρασμα του . Οι δολοφονίες που τότε είχαν χαρακτηριστεί από τον τύπο ώς "φόνοι του φεγγαρόφωτος" ξεκινούν για άλλη μια φορά και οι κάτοικοι της μικρής κοινότητας φοβούνται πως πρόκειται για κάποιον αρρωστημένο αντιγραφέα του "Δολοφόνου Φάντασμα" .
Η μοναχική μαθήτρια λυκείου Jami ( Addison Timlin - CALIFORNICATION , ZERO HOUR ) είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του παλαβού - επίσης είναι και η μοναδική που επιδείδεται σε σεξουαλική δραστηριότητα και δεν βρίσκει φριχτό θάνατο όπως απαιτεί ο άγραφος κανόνας των slasher .
Η Jami έχει μείνει ορφανή από γονείς εδώ και 7 χρόνια και ζει με την γιαγιά της ( Veronica Cartwright - INVASION OF THE BODY SNATCHERS , ALIEN , CANDYMAN: FAREWELL TO THE FLESH ) .
Όταν το αγόρι της δολοφονείται μπροστά στα μάτια της δεν ξέρει πως να αντιδράσει πέρα από το να αρχίσει να ψάχνει για τον άνθρωπο που της το στέρησε . Ο δολοφόνος της επέτρεψε να παραμείνει ζωντανή με σκοπό να κάνει την πόλη να θυμηθεί την Mary (το πρώτο από τα θύματα των αιματοβαμμένων γεγονότων του 1946) - και είναι πρόθυμος να συνεχίσει το έργο του μέχρι να θυμηθούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.