Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

THEY'RE WATCHING (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με την τεχνοτροπία του κάποιος-από-τους-πρωταγωνιστές-θα-κρατάει-τη-κάμερα στην Ρουμανία από τους Jay Lender ( SPONGEBOB SQUAREPANTS , DESTROY ALL HUMANS ) και Micah Wright ( TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN , CALL OF DUTY: BLACK OPS II ) .
Τηλεοπτικό συνεργείο Αμερικάνικης εκπομπής σε ένα άγνωστο χωρίο της Ανατολικής Ευρώπης με σκοπό να γυρίσει μια σειρά ριάλιτι επεισοδίων 6 μήνες μετά την αρχική εγκατάσταση ενός ζευγαριού στο νέο του σπίτι . Η εκπομπή αναλαμβάνει να βρει τα σπίτια και οι τυχεροί συμμετέχοντας να τα ανακαινίσουν/επισκευάσουν .
Το χωριό Pavlovka στο οποίο βρίσκεται το σπίτι της σεζόν αριθμεί μόλις 200 κατοίκους οι οποίοι φημίζονται για την δεισιδαιμονία τους - μόλις 100 χρόνια νωρίτερα έκαιγαν μάγισσες με την υποψία και μόνο .
Όταν η αγνωμοσύνη του συνεργείου κατά την ώρα του γυρίσματος διακόψει τις ιδιαίτερες πρακτικές μιας τριπλής κηδείας νηπίων , θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο .
Οι χωρικοί σε κάθε τυχαία συνάντηση θα κοιτάνε επίμονα τους άγνωστους για μερικές μέρες , μέχρι που τα πράγματα ηρεμίσουν και το ποτό τους φέρει όλους πιο κοντά . Όταν κατά λάθος ακουστεί η λέξη "μάγισσα" μέσα σε μια ταβέρνα , τα όργανα θα παγώσουν και τα αγροτικά εργαλεία θα γίνουν αντικείμενα θανάτου με τους ξένους να προσπαθούν να γλυτώσουν τις ζωές τους μέσα στην άγνωστη περιοχή .
H Brigil Brannagh ( ARMY WIVES ) είναι η Becky Westgate . Μαζί με τον αγαπημένο της Goran θα πάνε στο κατεστραμμένο εξοχικό στην μέση του πουθενά και μέσα σε 6 μήνες θα το κάνει ένα όμορφο σπίτι . Εκείνη θέλει να εμπνευστεί και να κάνει τέχνη με την προοπτική της οικογένειας κάποια στιγμή , ενώ εκείνος θέλει απλά να περάσει καλά .
Η Becky Φιλοξενεί το συνεργείο και τον τοπικό μάνατζερ/οδηγό/άνθρωπο για όλες τις δουλείες ανεξαρτήτου νομιμότητας , Vladimir . Στο υπόγειο της έχει μια τοιχογραφία στην οποία φαίνεται η ιστορία μιας μάγισσας και στο πάτωμα έναν ζωγραφισμένο βάτραχο από την εποχή των Ρωμαϊκών χρόνων . Ο αγύρτης φίλος της δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά μέσα στην εικόνα του ευτυχισμένου σπιτικού . Μέσα σε 6 μήνες έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή της , κάτι το οποίο ανακαλύπτουν πολύ αργά οι καλεσμένοι της ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.