Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Burr Steers ( INTRUDER , PULP FICTION ) .
Βασισμένο στο PRIDE AND PREJUDICE της Jane Austen .
Βρισκόμαστε στα μέσα του 19ου αιώνα . Η Βρετανική Αυτοκρατορία έχει κατακλέψει τους φυσικούς πόρους των αποικιών που έχει κατά μήκος του πλανήτη έναν αιώνα νωρίτερα , αλλά πέρα από τα πλούτη που επιστρέφει μέσω θαλάσσης πίσω στην Γηραιά Αλβιών με την μορφή εμπορευμάτων , φέρνει και μια άγνωστη αρρώστια η οποία μετατρέπει τους ανθρώπους σε νεκροζώντανους κανίβαλους που θέλουν να φάνε τα μυαλά των ζωντανών . Για να αντιμετωπιστεί η πανούκλα η οποία έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου , χτίζεται ένα τεράστιο τοίχος γύρω από το Λονδίνο . Η περιοχές ανάμεσα στο φρούριο της πόλης και των ορδών των νεκροζώντανων ονομάζονται "Ενδιάμεσο" και δεν αργούν να πέσουν στα σάπια δόντια των εκατομμυρίων πεινασμένων . Πλέον το απομονωμένο νησί Λονδίνο ενώνεται με την υπόλοιπη χώρα μέσω μιας και μοναδικής γέφυρας , ενώ τα αρχοντικά των ευγενών που υπάρχουν στην ύπαιθρο είναι ενισχυμένα με ειδικά τροποποιημένους σιδερένιους φράχτες οι οποίοι αλέθουν αυτόματα ότι προσπαθεί να εισβάλει στα κτήματα .
Στο αρχοντικό της οικογένειας Bennet οι 5 νεαρές κόρες έχουν φτάσει σε ηλικία γάμου . Με άρτια εκπαίδευση στις θανατηφόρες πολεμικές τέχνες της άπω ανατολής , γυαλίζουν τα όπλα του σπιτιού και περιμένουν πότε θα γίνουν γυναίκες γνωρίζοντας τον έρωτα στα πρόσωπα χλομών ευγενών για πρώτη φορά - την στιγμή που ετοιμάζεται η μεγαλύτερη επίθεση νεκροζώντανων στην καρδιά του Λονδίνου εκ των έσω .
H Lena Heady ( THE SARAH CONOUR CHRONICLES , DREDD , GAME OF THRONES ) είναι η Lady Catherine de Bourgh . Η αριστοκράτης που θεωρείται η πιο θανατηφόρα ξιφομάχος της Μεγάλης Βρετανίας με φήμη από τον πρώτο μεγάλο πόλεμο με τους νεκρούς . Έχει ένα μάτι για να επιδείξει την αξία της και έναν σύζυγο λιγότερο .
Ο Matt Smith ( DOCTOR WHO ) είναι ένας από τους υποψήφιους γαμπρούς - ιερέας με καλό σκοπό , αλλά άτυχος , γιατί δεν τον θέλει η κόρη που έχει βάλει στο μάτι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.