Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

LUMBERJACK MAN (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε κλασική φόρμα δολοφονικής σεξοκωμωδίας από τον ανεξάρτητο videogame designer Josh Bear ( SPLOSION MAN , THE WAVY TUBE MAN CHRONICLES , LOCOCYCLE ) .
Στην χριστιανική κατασκήνωση "Καλοί Φίλοι της Εκκλησίας" οι καρικατούρες υπεύθυνοι και οι ασυγκράτητοι ομαδάρχες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους κατασκηνωτές της καινούργιας χρονιάς για να γιορτάσουν το Πάσχα . Με την εορταστική ατμόσφαιρα να απογειώνεται υπό τον τίτλο δραστηριοτήτων "Fun Under The Son" (χριστιανικό λογοπαίγνειο με τον "ήλιο" να αντικαθήσταται από τον "Γιο") , οι απροσάρμοστοι ομαδάρχες με τις ορμόνες έτοιμες να τους ανατινάξουν το κεφάλι θα πρέπει να διασκεδάσουν θέλουν δεν θέλουν .
Όταν το βασανισμένο πνεύμα ενός βουνίσιου ξυλοκόπου με πρόσωπο που θυμίζει κορμό δέντρου , αρχίζει να σκοτώνει χωρίς διάκριση όσους αρέσκονται στο προγαμιαίο σεξ και την χρήση ναρκωτικών , οι νεαροί ομαδάρχες θα πρέπει να παλέψουν για την ζωή τους βιώνοντας την απόλυτη αγωνία μέσα στο δάσος .
Ο μανιακός πέρα από τα "εργαλεία της δουλειάς" σέρνει μαζί του και ένα καρότσι με κάτι τεράστιες τηγανίτες , τις οποίες και καταναλώνει αφού τις αλείψει με φρέσκο αίμα .
O Michael Madsen ( COBRAGATOR ) είναι ο δόκτωρ Peter Shirtcliff . Προειδοποιεί με σοβαρό ύφος την βαριεστημένη αστυνομία της περιοχής , αλλά και τους ομαδάρχες πως στο δάσος που βρίσκεται η κατασκήνωση , από το 1892 και μετά , κάθε 30 χρόνια στην συγκεκριμένη μέρα γίνονται φριχτοί φόνοι . Η αιτία του κακού έχουν τις ρίζες της στην παρασκευή συγκεκριμένης μάρκας τηγανίτας . Ο δημιουργός της συγκεκριμένης μάρκας είχε κλέψει την συνταγή από έναν ερημίτη ξυλοκόπο τον οποίο και σκότωσε μέσα στο ίδιο του το σιρόπι επειδή δεν του πούλαγε το οικογενειακό μυστικό . Το μοναδικό όπλο που υπάρχει εναντίον του μεταφυσικού δολοφόνου είναι το σιρόπι της αυθεντικής συνταγής του - λειτουργεί σαν οξύ πάνω του .
H Ciara Flynn ( REPLICA 114 ) είναι η Faith Fitzsimmons .
Η μοναδική από τις νεαρές πρωταγωνίστριες η οποία αρνείται πεισματικά να αφαιρέσει εντελώς τον στηθόδεσμο της μέχρι το τέλος της ταινίας και μένει απλά με τα εσώρουχα και το θανατηφόρο σιρόπι να κολλάει πάνω της .
Ο δαιμονικός ξυλουργός στρέφει όλη του την προσοχή πάνω της όταν του αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος που τον σκότωσε ήταν ο προ-προ-προ-προπάππος της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.