Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

FORSAKEN (2016)


Γραμμένο με αρχική ιδέα να λέγεται THE CLOTH 2 και σκηνοθετημένο με προσπάθεια να πιάσει την ατμόσφαιρά του THE LAST EXORCISM (2010) με το ένα δέκατο του προϋπολογισμού στην διάθεση της παραγωγής από τον Justin Price ( THE CLOTH , DARK MOON RISING ) .
Όταν ο πρώην καθολικός ιερέας Paul μαθαίνει για την μετάσταση του καρκίνου στον εγκέφαλο της γυναίκας του , βλέπει τις ελπίδες για θεραπεία να χάνονται παρέα με την πίστη του .
Μην έχοντας τίποτε άλλο να χάσει , αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία από πρώτο χέρι που έχει πάνω στον δαιμονικό εξορκισμό και να την σώσει κατά μεταφυσικό τρόπο . Έχοντας αντιμετωπίσει παλαιότερες περιπτώσεις σατανικού σπαγγάτο και ανάποδης γέφυρας , θα αναζητήσει τις συμβουλές του καλού του φίλου πατέρα Townsend ώστε να ακολουθήσει τον κατάλληλο τρόπο λύσης του ιατρικού προβλήματος .
Ο γέρος ιερέας είχε καταφέρει να κάνει πρώτος το κόλπο της τελετουργικής μεταπήδησης μέσα σε άλλο σώμα , σώζοντας έτσι την κόρη του από μια σατανική οντότητα - με τίμημα το οποίο ισχυρίζεται πως πληρώνει ακόμη .
Ο Paul θα ξαναφορέσει το ιερό του άμφιο και θα ξανασηκώσει τον σταυρό της χαμένης του πίστης για να καταφέρει να σώσει την γυναίκα του από τον καρκίνο - αγνοώντας βέβαια πως κάτι χειρότερο έχει φωλιάσει μέσα της .
Η γκάφα της έξαλλης κόρης του να παίξει με έναν δίσκο επίκλησης πνευμάτων και η σατανική αίρεση ημίτρελων που δρα στην περιοχή και περιμένει την έλευση του σκοτεινού "Άρχοντα" , θα κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα , τόσο για τον Paul , όσο και για όσους βρίσκονται εκτός οθόνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.