Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

BLOODY BLOODY BIBLE CAMP (2012)

 
"Πνίξου στον Χριστό σοδομίτη !"
Αδελφή Mary Chopper
 
Γραμμένο , σκηνοθετημένο και προωθημένο ως χαβαλετζίδικη βιντεοταινία από την πάντα ευχάριστη και προσιτή δεκαετία του '80 από τον ρετροσπλατερά Vito Trabucco ( NEVER OPEN THE DOOR , WATCH THE PRETTY GIRLS SUFFER ) .
Γνωστό και ως SIN .
1977 .
Παλαβός που έχει κακοποιηθεί ψυχολογικά όταν ήταν μικρός από μετρέσα μονόφθαλμη καλόγρια ντύνεται ο ίδιος καλόγρια και φορώντας ψεύτικα βυζιά και σατανική μουτσούνα εξολοθρεύει τους νεαρούς θερμόαιμους που παραθερίζουν στην Χριστιανική Κατασκήνωση "Ευτυχισμένη Μέρα" ως ασταμάτητη δύναμη της φύσης .
1984 .
Νέα φουρνιά στερεοτυπικών απροσάρμοστων της εποχής επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος με σκοπό να κατασκηνώσουν μέσα στην σεξουαλικά καταπιεσμένη φύση που ο Θεός έφτιαξε για αυτούς . Ανάμεσά στην έκρυθμη λίμπιντο τους και μια επιζών της σφαγής του '77 η οποία δεν αναφέρει την ιστορία της σε κανέναν για έξτρα κατηγορητήριο μέχρι την αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου .
Ο τραβεστί τιμωρός τους περιμένει μέσα στο δάσος και τους μαθαίνει το λάθος των άσωτων τρόπων τους με βίαια μέσα απεικονισμένα στο κάδρο με πάντα καλοδεχούμενα πρακτικά ειδικά εφέ .
Ο Ron Jeremy κάνει ένα σύντομο πέρασμα προς το τέλος της ταινίας ως από-μηχανής κομπάρσος Ιησούς . Δέχεται τους πάντες στον παράδεισο ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.