Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

NIGHT OF SOMETHING STRANGE (2016)


Γραμμένο ως χοντροκομμένη κολεγιακή κλανοκωμωδία φεστιβαλικής κατανάλωσης (μόνο που στην θέση των αερίων υπάρχουν γεννητικά όργανα και διάφορα σωματικά υγρά) με επιρροές από EVIL DEAD , NIGHT OF THE CREEPS και λοιπές βιντεο-αναφορές από την δεκαετία που καταλήξαμε να μισούμε .
Σκηνοθετημένο από τον Jonathan Straiton στα πρότυπα της TROMA . Το B-σπλατερ-πόνημα μέχρι να κυκλοφορήσει πέρασαν 4 χρόνια και κόστισε μόλις 40 χιλιάδες δολάρια .
Γνωστό και ως NIGHT OF THE STD's .
Ο Ασθενής Μηδέν :
Ο Ινδιάνος επιστάτης νεκροτομείου Cornelius ( Wayne W. Johnson - MS CANNIBAL HOLOCAUST , TALES OF DRACULA , EMPIRE STATE OF THE DEAD , ROMEO 3000 ) ικανοποιεί τις γουστόζικες ορέξεις του πάνω σε φρέσκο πτώμα κοπέλας με αφροδίσιο νόσημα και επιπλέον έκθεση σε ραδιενεργά απόβλητα . Ο μαγικός αυτός συνδυασμός δημιουργεί έναν υπερ-ιο που μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής πράξης ο οποίος μετατρέπει τους φορείς σε νεκροζώντανους κανίβαλους βιαστές , ή/και ουρολάγνους αυνανιστές . Ο Cornelius επιστρέφει σπίτι έχοντας έντονη φαγούρα και πόνο στην περιοχή κάτω από την ζώνη και καταλήγει να τελειώνει την μέρα του κατουρώντας ματωμένο πύον , βιάζοντας και τρώγοντας την μήτρα της συζύγου/αδερφής του (;) ολοκληρώνοντας έτσι το πρωτότυπο προφίλ του αιμομίκτη νεκρόφιλου κανίβαλου που χάνεται στην νύχτα προς αναζήτηση νέων συγκινήσεων .
--------------------
Το σχολείο κλείνει για καλοκαίρι και η παρέα των πάντα σεξουαλικά καταπιεσμένων/κοινωνικά απροσάρμοστων τελειόφοιτων λυκείου πρέπει να ξεσαλώσει στο αιώνιο σαββατοκύριακο της νιότης .
Ο Cornilius έχει φροντίσει να μεταδώσει τον ερωτικό ιό της ανώμαλης σαπίλας στο πέρασμά του μέσα στην μικρή πόλη και αναμενόμενα ακολουθεί σεξοκωμικός χαβαλές με μπόνους οικογένεια βλάχων κανίβαλων τοπικού μοτέλ να χρωματίζουν στα χρώματα του Νότου την είδη ακραία κατάσταση και τους νεκροζώντανους να έλκονται από κάθε λογής σωματικού υγρού , να χύνουν κουβάδες τοξικού σπέρματος στα ανυποψίαστα θύματά τους και να επεκτείνουν κθουλοειδείς απολήξεις των γεννητικών τους οργάνων που έχουν την ικανότητα της σαγηνευτικής ομιλίας .
Ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης της ζόμπι-αποκάλυψης είναι η καταστροφή των μολυσμένων γεννητικών οργάνων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.