Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

OPEN WATER 3: CAGE DIVE (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Gerald Rascionato .
Γνωστό και ως UNDER THE DEEP .
Τρεις φίλοι από την Καλιφόρνια έχουν βαλθεί να ετοιμάσουν ένα 7λεπτο βίντεο φυσικών ικανοτήτων μήπως και καταφέρουν και κερδίσουν τα 100 χιλιάδες δολάρια του πρώτου βραβείου "Τρέλας" συμμετέχοντας (αν πείσουν με το βίντεο τους) σε διαγωνισμό αθλητικού ιντερνετικού ριάλιτι καναλιού .
Δείχνουν την αλαζονεία τους απέναντι στην φύση πηγαίνοντας στην Αυστραλία για κατάδυση με κλουβιά σε περιοχή όπου συχνάζουν καρχαρίες . Η κακιά στιγμή έρχεται με την μορφή ενός ξαφνικού τσουνάμι το οποίο αναποδογυρίζει το τουριστικό σκάφος όπου ήταν εγκατεστημένο το κλουβί κατάδυσης στέλνοντας πλήρωμα και τουρίστες για βουτιά στην αγωνία .
Μια εβδομάδα αργότερα παρέα δυτών βρίσκουν μια μισοφαγωμένη κάμερα και παρακολουθούν μαζί μας τα αρχεία που υπάρχουν αποθηκευμένα μέσα στην ανέπαφη SD κάρτα : Την προετοιμασία του ταξιδιού , την άφιξη στην Αυστραλία , την επανασύνδεση με μακρινούς συγγενείς , το αναμενόμενο ερωτικό τρίγωνο με το καυτό μυστικό , τα κοντινά στους κώλους , την αντοχή στο αλκοόλ και τα πάρτι σε πισίνες σε μια μισάωρη ανάπτυξη χαρακτήρων πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο πλοιάριο .
Για άλλη μια φορά , ο μεγαλύτερος θηρευτής του ανθρώπου μέσα στην θάλασσα αποδεικνύεται πως είναι η φυσική του ροπή στην ηλιθιότητα .
Ο προϊστορικός καρχαρίας γίγαντας που μπορεί να καταπιεί και το κλουβί και το πλοίο έτσι όπως φαίνεται στο εξώφυλλο του dvd είναι κάπως υπερβολικός .
Ευτυχώς η απουσία του δίνει μια αληθοφάνεια στο τελικό ημι-found footage αποτέλεσμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.