Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

SHARK LAKE (2015)


Γραμμένο από τους Gabe Burnstein και David Anderson .
Σκηνοθετημένο από τον διαφημιστικό Jerry Dugan .
Ο Dolph Lundgren ( MASTERS OF THE UNIVERSE ) είναι ο κυνηγός εξωτικών ειδών/λαθρέμπορος Clint Gray . Κατά την διάρκεια νυχτερινής μεταφοράς καρχαρία σε Ρώσο γκάνγκστερ καταδιώκεται από την αστυνομία και καταλήγει να χάνει τον καρχαρία και ταυτόχρονα την κηδεμονία της κόρης του καθώς φυλακίζεται για 5 χρόνια .
5 χρόνια μετά η κόρη του μεγαλώνει με την αστυνομικό που τον συνέλαβε και ο καρχαρίας έχει κάνει δικά του παιδιά τα οποία μεγαλώνουν στην τεράστια λίμνη Tahoe της ομώνυμης μικρής κοινότητας .
Όταν οι αόρατοι κυνηγοί των ρηχών νερών (σε μερικά πλάνα οι καρχαρίες φαίνεται να έχουν πορσελάνινες μασέλες - αναλογικά τοποθετημένες μέσα σε καρχαριο-στόμα) κάνουν την πρώτη cgi εμφάνισή τους , οι αρχές θα στραφούν για βοήθεια στον μοναδικό άνθρωπό που έχει εμπειρία με άγρια ζώα και ταινίες δράσης .
Ο Clint θα βοηθήσει τους ανθρώπους που του στέρησαν την μονάκριβη κόρη του παίζοντας ψευτό-μπουνιές τόσο με τους ψηφιακούς καρχαρίες όσο και με την συμμορία του Ρώσου γκάνγκστερ ο οποίος ζητάει πίσω τα λεφτά του και τον χαμένο του καρχαρία στο συναισθηματικά οικογενειακό υπό-σενάριο .
Η Sara Malakul Lane ( BELLY OF THE BEAST , SHARKTOPUS , JURASSIC CITY , COWBOYS VS DINOSAURS , SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE , KICKBOXER: VENGEANCE & RETALIATION) είναι η θετή μητέρα/εκπρόσωπος του νόμου , Meredith Hernandez . Προσπαθεί να εμποδίσει την μικρή να έχει επαφές με τον πατέρα της , αλλά το αίμα δεν γίνεται νερό , απλά χύνεται μέσα σε αυτό . Συμμαχεί αναγκαστικά με τον γεροδεμένο πρώην κατάδικο για το κοινό καλό μετά τον χαμό του παρολίγον καινούργιου της φίλου βιολόγου Peter Mayes (pHD) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.