Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

SHARKNADO 4: THE FOURTH AWAKENS (2016)

Γραμμένο στο γνωστό ύφος των προηγούμενων καλοκαιρινών τηλεταινιών από τον Asylum-ικό Thunder Levin ( MUTAN VAMPIRE ZOMBIES FROM THE HOOD , AMERICAN BATTLESHIP , ATLANTIC RIM , THE SHARKNADO SAGA ) και σκηνοθετημένο για το καθιερωμένο θερμόπληκτο ραντεβού με τη συχνότητα του SYFY από τον Anthony C. Ferrante ( HEADLESS HORSMAN , HANSEL & GRETEL , THE SHARKNADO SAGA ) .
Ο Finn Shepard ( Ian Ziering - TYRANNOSAURUS AZTECA ) και η Gemini ( Masiela Lusha - BLOOD: THE LAST VAMPIRE ) επισκέπτονται μετά από 5 χρόνια καρχαριοστροβιλικής νηνεμίας στο ολόλαμπρο Las Vegas για να παραβρεθούν στον γάμο του μεγαλύτερου γιου του Fin , Matt ( Cody Linley - HANNAH MONTANA ) .
Ο γάμος θα ξεκινήσει με εντυπωσιακή είσοδο καθώς την στιγμή που το ζευγάρι πηδήξει από το αεροπλάνο που τους μεταφέρει με αλεξίπτωτο θα ξεσπάσει ένας καινούργιος καρχαριοστρόβιλος που έχει ως βάση του την άμμο από τον ερημικό περίγυρο της πόλης . Οι επαναστατικοί σταθεροποιητές ατμόσφαιρας της εταιρίας Astron-X (της οποίας ο ιδιοκτήτης και διαστημικός ήρωας που έχει πολεμήσει με καρχαρίες εκτός Γης (;) , Aston Raynolds , έχει χτίσει ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο/καζίνο/εκθεσιακό κέντρο ζωντανών καρχαριών στην περιοχή) που λειτουργούν ως αντικαρχαριοστροβιλική ασπίδα προστασίας τόσα χρόνια , δεν λειτούργησαν γιατί μπήκαν καινούργια στοιχεία της φύσης στο αλλόκοτα ψηφιακό μείγμα φυσικού φαινομένου/κρυπτοζωολογίας . Μέχρι να τελειώσει η διάθεση για ζωή , ή το νυχτερινό πρόγραμμα του SYFY , άλλοι 5 φεσοστρόβιλοι αναμεμιγμένοι είτε με πέτρες , είτε με ηλεκτρισμό και ως τελικός κακός ένας "Πυρηνικός Καρχαριοστρόβιλος" προκαλούν πονοκέφαλο στην οικογένεια Shepard που καταλήγει στην αντεπίθεση πιο ενωμένη από ποτέ , ειδικά μετά την επιστροφή της "νεκρής" μητέρας των παιδιών , April ....
H Tara Reid ( AMERICAN PIE , THE CROW: WICKED PRAYER , VIPERS , PARTY BUS TO HELL ) είναι η April Wexler . Επιστρέφει μετά τον φαινομενικό θάνατό της στο τέλος της προηγούμενης ταινίας μετά από διαδικτιακή ψηφοφορία του φανατικού κοινού .
Πλέον ως cyborg με σούπερ δυνάμεις .
O David Hasselhof ( NICK FURY: AGENT OF SHIELD , ANACONDA: OFFSPRING , PIRANHA 3DD ) είναι ο Συνταγματάρχης Gilbert Shepard . Δοκιμάζει στρατιωτικές εφαρμογές για την Astron-X και παλεύει με ψηφιακούς καρχαρίες στα γεράματα .
Βonus Πέρασμα Β'Διαλογής :
Ο Lloyd "Troma" Kaufman κάνει τον εαυτό του και μάλλον έναν υπάλληλο της Astron-X . Ρίχνει πυρηνικά σε έναν ηλεκτροκαρχαριοστρόβιλο ο οποίος απειλεί της προτομές των Προέδρων της Αμερικής στο Βουνό Rusmore φωνάζοντας "nuke'em high!" .
Ο Gary Busey ( LETHAL WEAPON , PREDATOR 2 , UNDER SIEGE , THE GINGERDEAD MAN , BIKINI MODEL ACADEMY ) είναι ο Wilford Wexler , πατέρας της April και εκκεντρικός επιστήμονας που δουλεύει και αυτός για την Astron-X . Αυτός ανέστησε την νεκρή κόρη του και την συντηρεί στη ζωή με την χρήση της τεχνολογίας που του παρέχουν τα εργαστήρια Astron .
Ο Bud Bundy ( David Faustino ) κάνει τον εαυτό του πάνω σε ένα πειρατικό καράβι στο Las Vegas .
O Steve Guttenberg ( POLICE ACADEMY , LAVALANTULA ) ανταποδίδει το φιλικό πέρασμα που είχε κάνει ο Finn στο LAVALANTULA (2015) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.