Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

TOXIC SHARK (2017)


Γραμμένο από την Ashley O'Neil ( LAVALANTULA 1&2 , EARTHASTROPHE ) και σκηνοθετημένο για το μεταμεσονύχτιο-χαβαλέ πρόγραμμα του Syfy Channel κατά την διάρκεια της καθιερωμένης "Εβδομάδας Καρχαρία" από τον πρωτοεμφανιζόμενο Cole Sharpe .
Το εξωτικό θέρετρο διασκέδασης , άσκησης και ευεξίας (κυρίως πανγαμικών ερωτύλων που ψάχνονται για καινούργια αφροδίσια) Bodies By Reese σε κάποιο νησί πλησίον του Puerto Rico γίνεται το θερινό φέρετρο της διασκέδασης μεταφορικά και κυριολεκτικά όταν μεταλλαγμένος από τοξικά απόβλητα καρχαρίας αρχίζει να κυνηγάει όλους τους ασυγκράτητους παραθεριστές του πρότυπου πάρκου εντός και εκτός θάλασσας !
Δύο πρώην μαζί με τους παρταριστούς φίλους τους ο καθένας , συναντιούνται τυχαία λίγο πριν ξεκινήσει το κακό οπότε δεν προλαβαίνουν να χαρούν την κολεγιακού τύπου ελευθεριάζουσα ατμόσφαιρα για πολύ .
Ο Τοξικός Καρχαρίας :
Ο ψηφιακός θηρευτής της ιστορίας συνήθως συχνάζει στα ρηχά νερά πέριξ του νησιού . Έχει την ικανότητα να πηδάει αρκετά μέτρα πάνω από την θάλασσα και να εκτοξεύει ένα πράσινο τοξικό υγρό , το οποίο λειτουργεί ως παραισθησιογόνο στον οργανισμό των θυμάτων του μετατρέποντάς τα σταδιακά σε μανιακούς ζομπίζον κανίβαλους που επιτίθενται με την σειρά τους σε άλλους ανθρώπους ...
-----------------
Ελλιπές χιούμορ για να χαρακτηριστεί κωμωδία τρόμου , πλεονάζον ύφασμα στα μπικίνι για να γίνει ενδιαφέρον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.