Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

LIFE (2017)


Γραμμένο από το δίδυμο παραγωγών/σεναριογράφων Rhett Reese και Paul Wernick ( ZOMBIELAND , G.I.JOE: RETALIATION , DEADPOOL ) .
Σκηνοθετημένο από τον Daniel Espinosa ( SAFE HOUSE , CHILD 44 ) .
Το πολυεθνικό πλήρωμα του διεθνούς Διαστημικού Σταθμού έρχεται σε επαφή με εξωγήινο οργανισμό που ταξιδεύει από τον μακρινό πλανήτη Άρη πάνω στην εκτός ελέγχου κάψουλα "Προσκυνητής 7" . Οι αρχικές χαρές και τα πανηγύρια για την επιστημονική ανακάλυψη κωλοδάχτυλο στην οργανωμένη θρησκεία θα μετατραπούν σε κραυγές αγωνίας και πιθανό αφανισμό του ανθρώπινου είδους όταν ο ανθεκτικός στα πάντα μικρο-οργανισμός (κάθε κύτταρό του είναι ταυτόχρονα μυικό , νευρικό και δεκτικό κύτταρο - δηλ. πρόκειται για ένα πλάσμα που είναι ταυτόχρονα όλο μύες , όλο μυαλό και όλο αισθητήρας) , που πλέον έχει βαπτιστεί Calvin από ένα τυχερό παιδάκι σε απευθείας σύνδεση με Γη , εξελιχθεί σε cgi χταποδόμορφο φρικιό που απορροφά στρατηγικά τα θύματά του χωρίς καμία διάθεση για διμερείς σχέσεις διαπλανητικής καλής γειτονίας και γενικότερης συμπαντικής ειρήνης .
Ο Ryan Raynolds επιμένει να ερμηνεύει με σθένος τον ερωτεύσιμο-κομεντί εαυτό του από το TWO GUYS A GIRL AND A PIZZA PLACE σε κάθε ταινία - με έξτρα σάχλα από DEADPOOL .
Εδώ είναι ο μηχανικός πτήσεων Rory Adams , ο άνθρωπος που παίζει  baseball με τους βραχίονες του διαστημικού σταθμού και καταφέρνει να πιάσει εισερχόμενη σε-τροχιά-σύγκρουσης-κάψουλα με την πρώτη προσπάθεια χωρίς να πέσουν τα πάντα στην ατμόσφαιρα της Γης και γίνουν παρανάλωμα της κοινής λογικής .
Ο Calvin μπαίνει μέσα του μέσω στόματος και τον απορροφά με συνοπτικές διαδικασίες αφήνοντας το άψυχο κορμί του να ταλαντεύεται στην καθόλου χιουμοριστική αδράνεια του κενού .
Ο τηλε-βρετανικός Ariyon Bakare ( ρόλος πέρασμα δευτερολέπτων στο THE DARK KNIGHT ) είναι ο Δόκτωρ Hugh Derry . Παράλυτος από την μέση και κάτω , κάτι το οποίο δεν έχει καμία σημασία στην μηδενική βαρύτητα . Μοναδικός στο είδος του και ο μόνος που μπορεί να αναλύσει την εξωγήινη μορφή ζωής . Σχεδόν υιοθετεί τον επισκέπτη των άστρων και γίνεται ο πρώτος που θα υποφέρει τα σπασμένα κόκκαλά του διαστημικού αϊκίντο .
H Olga Dykhovichnaya είναι η Ρωσίδα Διοικητής του Διαστημικού Σταθμού , Ekaterina Golovkina . Πνίγεται μέσα στο ψυκτικό υγρό της διαστημικής στολής της .
Ο Hiroyuki Sanada ( NINJA IN THE DRAGON'S DEN , RING , THE LAST SAMURAI , SUNSHINE , LOST , WOLVERINE , 47 RONIN ) είναι ο μηχανικός συστημάτων Sho Murakami . Εκπροσωπεί την Ιαπωνία στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό . Η γυναίκα του γεννάει κατά την διάρκεια των γεγονότων εκείνος μένει για πάντα στο διάστημα .
Ο Jake Gyllenhaal ( BROKEBACK MOUNTAIN ) είναι ο γιατρός του πληρώματος David Jordan - πρώην στρατιωτικός γιατρός με πολλές αναμνήσεις πολέμου που χρίζουν ψυχανάλυση . Έχει σπάσει ρεκόρ διαμονής στο διάστημα , με 473 μέρες μηδενικής βαρύτητας και μεγάλες πιθανότητες δηλητηρίασης από την ραδιενέργεια , κρίσης κοινωνιοπάθειας και ολικής ατροφίας του σώματός του . Παραμένει ζωντανός μέχρι τέλους , αλλά καλύτερα να μην είχε επιστρέψει ποτέ πίσω στη Γη ...
Η Rebecca Ferguson ( HERCULES , MISSION: IMPOSSIBLE - ROGUE NATION ) είναι η απεσταλμένη του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών , Δόκτωρ Miranda North .
Το σύντομο ειδύλλιο με τον Jordan την οδηγεί τελικά ουρλιάζοντας σε ευθεία γραμμή προς στο άγνωστο του διαστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.