Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

DON'T KILL IT (2016)


Γραμμένο από τους Dan Berk και Robert Olsen ( BODY , STAKELAND II ) αρχικά με σκηνικό την χιονισμένη Alaska , αλλά σκηνοθετημένο σε SUPERNATURAL-ικό κατευθείαν-σε-dvd-ρυθμό την τελευταία στιγμή από τον Mike Mendez ( BIG ASS SPIDER , TALES OF HALLOWEEN , LAVALANTULA ) τελικά γυρίστηκε στο ζεστό Mississippi .
O Dolph Lundgren ( THE EXPENDABLES ) είναι ο σκληροτράχηλος τζέντλεμαν/επαγγελματίας κυνηγός δαιμόνων Jebediah Woodley (ρόλος που πιθανότατα θα ήταν του Ron Pearlman αν δεν την είχε κάνει νωρίς από την παραγωγή με ελαφρά πηδηματάκια) . Ο Jeb κάνει σεξ φορώντας της μπότες του και ζει στο αυτοκίνητό του καθώς η φύση της δουλειάς του τον καλεί στον δρόμο συνεχώς . Δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά .
Η μοίρα τον κατευθύνει στην μικρή υπερχριστιανική πόλη του Chickory Creek , Mississippi η οποία αντί να γιορτάσει με ευλάβεια τα Χριστούγεννα , έχει γίνει κυνηγότοπος αρχαίας δαιμονικής οντότητας που καταλαμβάνει σώματα . Οι δύο τους έχουν προηγούμενα και ο Jeb δεν θα ησυχάσει αν δεν τον θάψει μια και καλή .
Ο δαίμονας απορροφά τις ψυχές και σκοτώνει αδίστακτα πηδώντας από το ένα κορμί στο άλλο όταν κάποιος καταφέρει και καταστρέψει το σάρκινο όχημά του - βλέπε THE HIDDEN (1987) . Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι να αυτοκτονήσει όποιος σκοτώσει τον τελευταίο ξενιστή που τον μεταφέρει την στιγμή της εισόδου στο κορμί του .
Η Kristina Klebe ( HALLOWEEN , APOCALYPSE OF THE DEAD , PROXY ) είναι η Πράκτορας του FBI Evelyn Pierce , απόγονος αγγελικών υβριδίων με σώμα ικανό να δώσει σούπερ ικανότητες στον δαίμονα , γεγονός που την κάνει στόχο . Συνεργάζεται με τον Jebediah , αρχικά με δυσπιστία στα λεγόμενά του , αλλά όταν οι δράστες αποκαλύπτουν τα μαύρα μάτια τους καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με μεταφυσικούς εγκληματίες και χρειάζεται τις γνώσεις του παράξενου με τα 20 φυλαχτά στον λαιμό . Ο μεσήλικος ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα , αλλά το αυτοκτονικό δεδομένο του μοναδικού σχεδίου εξόντωσης δεν ολοκληρώνει την σχέση τους .
Το τελικό video-on-demand αποτέλεσμα που προβλήθηκε και σε επιλεγμένες αίθουσες σώζεται από τα παραδοσιακά ειδικά εφέ και την σοβαρότητα της ερμηνείας του γερόλυκου Dolph .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.