Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

BUNNYMAN VENGEANCE (2017)

 

Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως τελευταίο μέρος της βιντεο-τριλογίας του μανιακού Λαγουδάνθρωπου (βασισμένο σε αληθινά γεγονότα) από τον Carl Lindbergh ( SHADOWS OF THE DEAD , BUNNYMAN 1&2 ) .
Γνωστό και ως BUNNYMAN: SUFFER THE CHILDREN .
O Michael βρίσκεται ακόμη μέσα στην βρώμικη ολόσωμη λαγουδοστολή και επιστρέφει επιτέλους στην πατρική εστία . Η οικογένειά του ξεφεύγει από την χαρακτηριστική οικογένεια νότιων λευκών κανίβαλων/αιμομικτών που θα περίμενε κανείς να αντικρίσει και αποτελείται από τρεις μαύρους αδελφούς , ο μεγαλύτερος τον οποίων είχε βάλει φωτιά στον Michael όταν ήταν μικρός και την έσβησε μερικά λεπτά αργότερα κατουρώντας την (τα εγκαύματα 3ου βαθμού είχαν κάνει την ζημιά μέχρι τότε) . Από αυτό το γεγονός και μόνο , καταλαβαίνουμε πως ο Michael είχε προβλήματα μέσα στο κεφάλι του μεγαλώνοντας που τα ξεπέρασε σταδιακά σκοτώνοντας ανθρώπους .
Πλέον παρέα με τα αδέλφια του κατακρεουργούν όποιον άτυχο βρεθεί στον διάβα τους , οργανώνοντας ανθρωποκυνηγητά στην ύπαιθρο . Τα τέσσερα αδέλφια λειτουργούν ένα στοιχειωμένο σπίτι για το κοινό , με μεγάλη ατραξιόν τον μανιακό λαγουδάνθρωπο . O Michael δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να καταστρέψει την όποια κατεύθυνση προς το επιχειρείν σκοτώνοντας τους θεατές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διαδικασία του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ των αδελφών - όχι πως οι άλλοι είναι τέρατα ελέγχου των δολοφονικών τους παρορμήσεων - όλοι είναι τέρατα , εκτός από τον Jacob ο οποίος είναι καθυστερημένος με ειδική ικανότητα να καθαρίζει τα πτώματα .
Ο θάνατος του είναι και η σταγόνα αίματος που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Michael οδηγώντας το δράμα στην τελική κάθαρση με το ίδιο νόμισμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.