Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

THE STRANGERS: PREY AT NIGHT (2018)


Γραμμένο από τον Ben Ketai ( 30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS , THE FOREST ) και σκηνοθετημένο σαν να βρισκόμαστε ακόμα στην νέον εποχή ενοικίασης βιντεοκασσέτας από τον Johannes Roberts ( ROADKILL , F , STORAGE 24 , THE OTHER SIDE OF THE DOOR , 47 METERS DOWN ) .
Τετραμελής οικογένεια αποφασίζει να περάσει χαλαρό σαββατοκύριακο με συγγενείς σε πάρκο για τροχόσπιτα . Πατέρας , μητέρα , γιος με αθλητικό ταλέντο και κόρη που ετοιμάζεται για ιδιωτικό σχολείο καθώς αν συνέχιζε στο δημόσιο θα ακολουθούσε καριέρα σε ταινίες ακατάλληλου για ανηλίκους περιεχόμενο .
Φτάνοντας στον προορισμό , αντί για τα φιλικά πρόσωπα των ηλικιωμένων συγγενών τους , τα μέλη της οικογένειας θα βρεθούν αντιμέτωπα με 3 μασκοφόρους μανιακούς που σκοτώνουν χωρίς λόγο και ακούνε μόνο επιτυχίες της δεκαετίας του '80 σε κάθε εύκαιρο ραδιόφωνο .
Το πάρκο είναι άδειο λόγω διακοπών , οπότε οι πρωταγωνιστές έχουν άπλετο χώρο να τρέξουν .
Οι σιωπηλοί μανιακοί συνεχίζουν το μηδενιστικό έργο των προηγούμενων καρναβαλιστών , αυτή τη φορά μεταφέροντας την ματωμένη δράση εκτός σπιτιού , στον σκοτεινό περιβάλλοντα χώρο του πάρκου .
Βασική πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η Bailee Madison ( DON'T BE AFRAID OF THE DARK , THE NIGHT BEFORE HALLOWEEN ) . Υποδύεται την ρέμπελη κόρη , την Kinsey . Καπνίζει χόρτο , κρατάει μούτρα και φοράει επαναστατικό t-shirt Ramones . Αν συνέχιζε να κάνει παρέα με τα ίδια άτομα θα γινόταν ελευθέρων ηθών σύντομα , οπότε οι γονείς έκοψαν την συνδρομή της καλωδιακής τηλεόρασης για να την στείλουν εσώκλειστη σε ιδιωτικό . Δεν καταφέρνει να ξαναφτιάξει ποτέ τις σχέσεις της μαζί τους , παρόλο που οι ίδιοι ήταν αλάνια στα νιάτα τους και υπομονετικοί μαζί της . Τα μαχαίρια των άγνωστων θα της προκαλέσουν επιπλέον ψυχολογικά προβλήματα στο μέλλον με την ξαφνική αφαίρεση των αρχών από την ζωή της .
Η μητέρα Christina Hendricks ( DRIVE , THE NEON DEMON ) , είναι η πρώτη που νιώθει το κουζινομάχαιρο στο συκώτι .
Ο πατέρας Martin Henderson ( SMOCKING ACES , GREY'S ANATOMY ) , νιώθει δεύτερος τον παγοκόφτη στον λαιμό , ενώ είναι παγιδευμένος με έναν πάσαλο στο στομάχι μέσα στο τρακαρισμένο του αυτοκίνητο .
Ο αδελφός Lewis Pullman ( AFTERMATH ) είναι σε καλύτερη κατάσταση παρόλο που τρώει μαχαιριά στην πλάτη . Καταφέρνει να επιζήσει και λογικά να ξεπεράσει τον χαμό των γονιών του παρέα με την πλέον αλλαγμένη αδελφή του .
Οι δολοφόνοι δεν εξηγούν ποτέ τα κίνητρά τους , πέρα από ένα ξερό "γιατί όχι" , όταν ρωτάνε την μια από τους τρεις για τον λόγο της όλης βίας . Ο τελευταίος της παρέας φαίνεται να είναι αποφασισμένος να γίνει μεταφυσικός σφαγέας σε επόμενες ταινίες , καθώς δεν τον σταματάει ούτε η φωτιά - μια ροπαλιά στο κεφάλι όμως τον αφήνει στον δρόμο με ανοιχτά μάτια να κοιτάζει το κενό πριν τους τίτλους τέλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.