Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

GON-JI-AM (2018


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Beom-sik Jeong ( EPITAPH , HORROR STORIES 1&2 ) .
Γνωστό και ως GONJIAM: HAUNTED ASYLUM .
Ομάδα ανυποψίαστων θα κλιθούν από ιντερνετικό παρουσιαστή διαδικτυακής εκπομπής "αληθινών" στοιχειωμάτων The Horror Times να συμμετάσχουν σε εκπομπή που θα γυριστεί ζωντανά μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο άσυλο φρενοβλαβών - κλειστό από το 1980 για λόγους σαδισμού και απάνθρωπων συνθηκών .
Το συγκεκριμένο μέρος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 7 πιο τρομακτικούς προορισμούς του πλανήτη . Οι συντελεστές της εκπομπής θα φροντίσουν να προκαλέσουν διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα για να δημιουργήσουν συνθήκες μεταφυσικού τρόμου μέσα στο κτήριο (και αύξηση του αριθμού όσων παρακολουθούν από το σπίτι) , αλλά οι πρωταγωνιστές/εθελοντές θα βρεθούν στα αλήθεια στον δρόμο της αγωνιώδους επιβίωσης όταν οι καταραμένες ψυχές που κατοικούν στις σκιές των τοίχων του ψυχιατρείου ξυπνήσουν .
4 αγόρια (οι 3 είναι οι υπεύθυνοι της εκπομπής ο ένας απλά φαίνεται περίεργος από την αρχή , αλλά δεν είναι μέσα στο κόλπο) και 3 κορίτσια που μοιάζουν σαν να είναι ή να έχουν μόλις γυρίσει από κάποιο κάστινγκ για Kpop συγκρότημα δοκιμάζουν τις αντοχές τους στον μεταφυσικό τρόμο έχοντας μαζί τους κάμερες τελευταίας τεχνολογίας . Η αρχική σάχλα του σαββατοκύριακου των ευχάριστων στιγμών της πρώτης γνωριμίας μέχρι να φτάσουν οδικώς στο μικρό χωριό όπου βρίσκεται το καταραμένο κτίσμα θα μετατραπεί σταδιακά σε κραυγές αγωνίας που αντηχούν μέσα από τρεμάμενα απ' το τρέξιμο πλάνα στους σκοτεινούς διαδρόμους του καταραμένου νοσοκομείου .
Σκοπός της περιοδείας είναι να ανοίξει η πόρτα του διαβόητου δωματίου 402 (εκεί όπου λογικά γινόντουσαν τα παράνομα πειράματα στους ανίατους ασθενείς) . Όσοι έχουν προσπαθήσει να το κάνουν έχουν βρει φριχτό θάνατο , ή έχουν αυτοκτονήσει - κάτι που θα συμβεί στα φρέσκα νεανικά πρόσωπα των χαρακτήρων που θα αποχαιρετήσουν ουρλιάζοντας τόσο το κοινό της διαδικτυακής εκπομπής όσο και αυτόν τον κόσμο ένας-ένας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.