Κυριακή 20 Μαΐου 2018

THE SOUND (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από την ηθοποιό Jenna Mattison (αυτή είναι η πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια στο άνευρο σασπένς) .
Γνωστό και ως LOWER BAY , PARANORMAL: WHITE NOISE .
1966:
Νεαρή γυναίκα με λευκό νυχτικό αυτοκτονεί στις γραμμές του ηλεκτρικού . Είχε δίδυμα , το ένα πέθανε στη γέννα , ο πατέρας άφαντος .
Παρόν :
H Rose McGowan ( THE DOOM GENERATION , SCREAM , CHARMED , PLANET TERROR , CONAN THE BARBARIAN ) είναι η Kelly Johansen , blogger/μελετητής ηχητικών κυμάτων/συγγραφέας που ξεμπροστιάζει τον μυστικισμό με την χρήση της επιστήμης (κινητό τηλέφωνο + laptop)/κυνηγός φαντασμάτων που δεν πιστεύει στην ύπαρξή τους μέχρι να είναι πολύ αργά .
Ερευνά τον εγκαταλειμμένο σταθμό ο οποίος θεωρείται στοιχειωμένος από το πνεύμα της άτυχης κοπέλας .
Οι αχανείς σήραγγες ενώνουν τον σταθμό με μυστική έξοδο ψυχιατρείου (;) . Υπάρχουν όλα τα στοιχεία για να γίνει κάτι ενδιαφέρον , αλλά δεν το καταφέρνει ποτέ η οπτική που κρατάει την κάμερα .
O Christopher Lloyd ( PIRANHA 3D , DEAD BEFORE DAWN 3D , BLOOD LAKE: ATTACK OF THE KILLER LAMPREYS ) είναι ο Clinton Jones , ο μυστήριος επιστάτης του υπόγειου σταθμού που έχει ξεχάσει να βγει στην σύνταξη . Μπορεί να είναι νεκρός μπορεί και όχι . Λάμπες πέφτουν στο πάτωμα για να ξυπνήσουν όσους βρίσκονται εκτός οθόνης .
Ο Michael Eklund ( HOUSE OF THE DEAD , BLOODRAYNE II: DELIVERANCE , TRUE JUSTICE , BATES MOTEL , SEE NO EVIL 2 , CONTINUUM , ALTERED CARBON ) είναι ο ντετέκτιβ Richards . Παρακολουθεί τις αναρτήσεις της Johansen από το κινητό του και επεμβαίνει για να βοηθήσει με το αστυνομικό του μυαλό την κατάσταση . Θέλει πάση θυσία η Johansen να αποδείξει πως δεν υπάρχουν φαντάσματα στον σταθμό για λόγους που παραμένουν κρυφοί για πάντα .
O Richard Gunn ( DARK ANGEL , HEMLOCK GROVE ) είναι ο σύζυγος της Kelly , Ethan . Προσπαθεί να την βρει/σώσει μέσα στον υπόγειο λαβύρινθο μιλώντας από το κινητό . Εκείνη θέλει να πάει προς τον ήχο ακολουθώντας τους ψηφιακούς σκόρους . Η αλήθεια αποκαλύπτεται στα τελευταία λεπτά της ταινίας , αλλά δεν έχει παραμείνει κανείς εκτός οθόνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.