Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

FIFTY SHADES FREED (2018)


"Ήθελα να σου δώσω τον κόσμο , όχι πάνες εμετούς και σκατά !"
- Christian Grey .

Γραμμένο από τον Niall Leonard και σκηνοθετημένο από τον James Foley για να κάψει καρδιές (και όχι μόνο καθώς η συλλογή από buttplugs του Master Grey ξεκινάει από μέγεθος πόμολου πόρτας) για άλλη μια φορά μέσα στην εβδομάδα των εορτασμών του Αγίου Βαλεντίνου στα σινεμά (όπως και οι προηγούμενες δύο ταινίες της σειράς) .
Λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας και τα παιδιά παντρεύονται απολαμβάνοντας το τζετ σετ όνειρο .
Πίσω στο Seattle , η Ana παίρνει προαγωγή και ανακαλύπτει καινούργιους συγγραφείς για τον εκδοτικό οίκο .
O Grey συνεχίζει να βγάζει 25 χιλιάδες δολάρια κάθε 15 λεπτά , πρόθυμος να αγοράσει τον πλανήτη για χάρη της Ana .
Το σκοτάδι επιστρέφει με την μορφή του Jack Hyde ο οποίος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει την οικογένεια Grey . Σε μια σκηνή δράσης τύπου Fast & Furious ανακαλύπτουμε το ταλέντο στην καγκούρικη οδήγηση της Ana - δράση η οποία καταλήγει σε This Ain't the Fast & the Furious ΧΧΧ απόδοση όταν το αλαφιασμένο ζευγάρι ξεφύγει του βαν που ακολουθούσε το πανάκριβο αυτοκίνητο και αρχίσουν τις καβάλες μέσα σε ένα πάρκινγκ .
Η απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη (τα προφυλακτικά είναι για όσους δεν έχουν φαντασία) προσφέρει μια ιδέα από μικροαστυλίκι στην ζωή του βιτσιόζου δισεκατομμυριούχου ο οποίος συμπεριφέρεται ακόμη σαν μικρό παιδί που ζηλεύει όλους όσους προσπαθούν να παίξουν με τα παιχνίδια του , κυρίως με την Anastasia . Ακόμη και το αγέννητο παιδί του είναι έτοιμο να του την κλέψει όταν βγει από μέσα της (στην σκέψη πως είναι ήδη κάποιος άλλος μέσα της ξεκινάει το τρέμουλο της ζήλιας) . Τα καμπανάκια κινδύνου δεν χτύπησαν ποτέ στο κεφάλι της Ana .
Η Kim Basinger ( MY STEPMOM IS AN ALIEN ) υποτίθεται πως θα ήταν η βασική ανταγωνιστής νέμεσις του Grey στη ταινία , αλλά οι σκηνές της κόπηκαν (το όνομα της δεν εμφανίζεται καν στο imdb για την συγκεκριμένη ταινία) . Εμφανίζεται μόνο σε μια όπου ο Grey την βρίσκει μετά από καυγά που είχε με την Ana εξαιτίας της εγκυμοσύνης της . Ο πρώην σύζυγος της και μεγαλοδικηγόρος φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην αποφυλάκιση του Hyde . Υποθέτω πως η Lincoln θα πλήρωσε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος ο παλαβός .
O Eric "Flash Gordon" Johnson επιστρέφει ως Jack Hyde . Γλύτωσε την φυλακή και είναι ελεύθερος με εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων . Απαιτεί 5 εκατομμύρια , αλλιώς θα εκτελέσει την αδελφή του Christian που κρατάει όμηρο . Θέλει την ζωή του πίσω και αποκαλύπτει πως έπρεπε να έχουν διαλέξει εκείνον για υιοθεσία οι Greys περιπλέκοντας το παρελθόν του με του Christian σε σαπουνοπερατική λούπα πολλαπλών συμπάντων . Η πρέζα τον έφτασε σε στάδιο ηπατίτιδας Β κρίνοντας από τους κόκκινους κύκλους πλέον γύρω από τα μάτια του .
Η Ana αναλαμβάνει να σώσει την κουνιάδα της και καταλήγει λιπόθυμη σε νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο στομάχι . Ο Grey μετανιώνει για τα σκληρά του λόγια και προσεύχεται να πάνε όλα καλά . Τον βλέπουμε να δακρύζει για πρώτη φορά και δεν είναι από καύλ% .
Ακολουθεί οικογενειακή θαλπωρή στην ύπαιθρο κατά την διάρκεια των τίτλων τέλους με την Ana να είναι έγκυος και σε δεύτερο παιδί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.