Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ANOTHER WOLFCOP (2017)



Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Lowell Dean με έμφαση στο γρήγορο χιούμορ της κλανιάς , της ξερατολογίας και της φεστιβαλικής εξαθλίωσης που ακολουθεί σχεδόν πάντα τους επιτυχημένους πρώτους τίτλους χαμηλού προϋπολογισμού μεταμορφώνοντάς τις συνέχειες σε γηπεδικές ανουσιότητες .
Οι πρωταγωνιστές από την πρώτη ταινία επιστρέφουν μαζί με τους σατανιστές σαυράνθρωπους που δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν στην επανάκτηση της εξουσίας στην μικρή πόλη του Woodhaven .
H Tina ( Amy Matysio ) έχει προαχθεί σε αρχηγό της αστυνομίας και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους φυγόπονους λαπάδες νεοσύλλεκτους αλα POLICE ACADEMY . Ο Lou παραμένει στο σώμα και κάθε φορά που έχει πανσέληνο υποτίθεται πως μένει κλεισμένος στο υπόγειο του αστυνομικού τμήματος , αλλά ο μπάτσος υπερισχύει του λύκου και βγαίνει για περιπολία επιβάλλοντας τον βίαιο νόμο του κτήνους σε όσους απειλούν την έννομη τάξη .
Ο Kevin Smith συμμετέχει στον ανεκδιήγητο βιντεο-χαβαλέ ως ο Δήμαρχος Rich .
Ο Willie Higgins ( Jonathan Cherry ) επιστρέφει ως κωμική ανακούφιση/καλύτερος φίλος του Lou . Υποτίθεται πως ο σαυράνθρωπος από την πρώτη ταινία του είχε κλέψει την ταυτότητα , αφήνοντας το κορμί του αληθινού Willie να διατηρείται μέσα σε μια δεξαμενή με πράσινη γλίτσα .
Μετά από κατάποση της νέας μπύρας που κάνει θράυση στην τοπική κοινωνία αναπτύσσει δίδυμο τεράτωμα στο στομάχι του που προεξέχει σαν γεννητικό όργανο με μάπετ κεφαλάκι και χεράκια . Ο χαβαλές τύπου BASKET CASE/EVIL DEAD εντύνεται στα άκρα μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως σε δαιμονικό ερπετοειδές .
Γνωρίζουμε την αδελφή του Willie , Kat ( Serena Miller - ABOMINATION: THE EVIL MAKER II , THE SEEKERS ) η οποία ασχολείται επίσης με την αναξήγητη πλευρά της πραγματικότητας και αποκαλύπτεται πως είναι γατάνθρωπος . Ο Lou βρίσκει τον έρωτα στο τριχωτό της πρόσωπο .
Ο Κακός Σαυράνθρωπος :

Ο Yannick Bisson είναι ο εκατομμυριούχος Sydney Swallows . Η νέα ηγετική μορφή των σατανιστών shapeshifters σαυρανθρώπων . CEO της Darkstar Holdings , πολυεθνικής η οποία αναλαμβάνει την επαναλειτουργία της τοπικής ζυθοποιίας με σκοπό να αναζωογονήσει την οικονομία της πόλης και ταυτόχρονα να κάνει τους κατοίκους που καταναλώνουν τα προϊόντα της ξενιστές σε ερπετοειδή έμβρυα . Ο Swallows θα βάλει το σχέδιό του σε εφαρμογή κατά την διάρκεια αγώνα χόκεϊ της τοπικής ομάδας στο νέο στάδιο που έχτισε .
H Kris "The Raven" Blackwell είναι η σκληροτράχιλη προσωπική φρουρός του Swallows που ακροβατεί μεταξύ φορτηγατζίδικου λεσβιανισμού και αλλαγής φύλλου . Στην πραγματική ζωή είναι παλαιστής σε γυναικεία λίγκα Πάλης με Εσώρουχα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.