Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

POLICEGIRI (2013)


Γραμμένο από τον Farhad-Sajid .
Σκηνοθετημένο από τον K. S. Ruvikumar .
Είναι remake της tamil ταινίας SAAMY (2003) .
Ο πάλαι ποτέ 90ς γόης Sanjay Dutt ( THANEDAAR ) είναι ο διεφθαρμένος αστυνόμος DCP Rudra ο οποίος κάνει εκρηκτικό ντεμπούτο στον υπόκοσμο μιας μικρής πόλης κοντά στα σύνορα μεταξύ Andhra Pradesh και Maharashtra . Προσποιούμενος τον έκφυλο κακοποιό που καθαρίζει το προσωπό του με μπύρα για να ξυπνήσει (κάτι το οποίο δεν είναι πολύ μακριά από τον αρχικό του χαρακτήρα όταν φοράει την στολή) , αναλαμβάνει να σκοτώσει έναν υπουργό για χάρη ενός ντόπιου γκάνγκστερ αλλά τελικά αποχαιρετά από αυτόν τον κόσμο τόσο τον εγκληματία που του έδωσε την "δουλειά" όσο και τους υποτακτικούς του μπροστά σε ένα άγαλμα της θεάς Kali .
Σταδιακά έρχεται σε επαφή με το μεγάλο αφεντικό που ελέγχει την πόλη από τις σκιές της ανομίας , Nagori Subramaniam και κανονίζουν ένα καλό χρηματικό πακέτο για ανακωχή μεταξύ τους . Φυσικά ο Rudra δεν αργεί να ξανά-ανακατευτεί στις βρωμοδουλειές του Nagori όταν η μοναδική αλυσίδα βενζινάδικων συνεχίζει την επαίσχυντη κλεψιά στη νοθεία με αποτέλεσμα μετά την βίαιη παρέμβασή του να ξεκινήσει ένας γενικευμένος πόλεμος ενός-εναντίον-όλων στους χωματόδρομους της τοπικής αγοράς με δραματική κορύφωση τον θάνατο ενός μικρού αγοριού .
Το Αίσθημα :
H Prachi Desai ( ONCE UPON A TIME IN MUMBAAI ) είναι η νεαρή που ερωτεύεται τον πατέρα της ηλικιακά Rudra , Sehar . Ο ερωτάς της κάνει τον διεφθαρμένο αστυνομικό να αλλάξει και να γίνει ηρωικός υπερασπιστής των αδύναμων .
Χορεύουν και τραγουδούν σε 3 βιντεοκλίπς ανάμεσα στην κανονική ροή της ιστορίας .
Κατά την διάρκεια της τελετής του γάμου τους , ο Rudra μαθαίνει για την δολοφονική έκρηξη στην αγορά και παρατάει τους χορούς για να διαπιστώσει ο ίδιος το μέγεθος της καταστροφής .
Ο Κακός :
Ο χαρακτηριστικός καρατερίστας κακοποιός Prakash Raj είναι φυσικά το μεγάλο κεφάλι της μαφίας στην μικρή πόλη . Υποδύεται τον Nagori Subramaniam , μαφιόζος με πολιτική καριέρα . Δεν διστάζει να δώσει ο ίδιος ένα κινητό εκπυρσοκροτητή που θα οδηγήσει στον θάνατο ένα ανήλικο αγόρι που θα το δώσει στον πατέρα του για να καλέσει βοήθεια εν μέσω σφαγής από μπράβους του στην τοπική αγορά .
POLICEGIRI-ακή Απόδοση Δικαιοσύνης :
Ο Nagori μετά την διάλυση των επιχειρήσεών του και την σπίλωση της πολιτικής του καριέρας από τον Rudra προσπαθεί να κρυφτεί σε έναν ναό μεταμφιεσμένος σε ζητιάνο . Ο Rudra τον βρίσκει και τον μεταφέρει σιδηροδέσμιο προς το αστυνομικό τμήμα , όταν πέφτει πάνω σε δολοφονική ενέδρα σε ένα ερειπωμένο χωριό γεμάτο αχυρένιες καλύβες . Μετά από την αναμενόμενη εξωφρενική δράση εναντίον των οπλισμένων με γιαταγάνια μπράβων του Nagori , καταλήγει να καίει τον μαφιόζο ζωντανό μέσα στα άχυρα του περιβάλλοντα χώρου για να εξαφανίσει κάθε ίχνος παλιανθρωπιάς από πάνω του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.