Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

MEXICO BARBARO (2014)


Ακραία Λατινο-Αμερικάνικη ανθολογία τρόμου 8 υπερβίαιων ταινιών μικρού μήκους από μεξικάνους σκηνοθέτες .
1. Tzombantli .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Laurette Flores .
Νεαρός δημοσιογράφος έρχεται σε επαφή με πρώην narco για να μάθει τι απέγινε μια ομάδα νέων που εξαφανίστηκε στην περιοχή Montezuma . Ο εγκληματίας ήταν παρόν σε αιματοβαμμένη τελετή προσφοράς αίματος στους αρχαίους θεούς των Αζτέκων από τον αρχηγό του καρτέλ . Ο παλιός και ο νέος κόσμος ενωμένοι από το αίμα της προσφοράς .
2. Jaral De Berrios .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Edgar Nito .
Δύο viva zappata λήσταρχοι βρίσκουν καταφύγιο σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο το οποίο είναι το υποτιθέμενα καταραμένο αρχοντικό Hacienda del Jaral de Berrios . Έχουν μαζί τους κλεμμένες μπάρες χρυσού . Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και πεθαίνει , ο άλλος θεωρεί καλή ιδέα να κάνει σεξ με την πρώτη γυναίκα που θα εμφανιστεί μπροστά του μέσα στα χαλάσματα και οι παραισθήσεις που ακολουθούν τον οδηγούν στην αυτοκτονία .
3. Drena .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Aaron Soto ( OMEGA SHELL ) .
Νεαρή κοπέλα βρίσκει ένα στριφτό στο χέρι ενός πτώματος που ανακαλύπτει σε έναν σκαμμένο τάφο κάτω από μια γέφυρα αυτοκινητόδρομου και θεωρεί καλή ιδέα να το καπνίσει . Μια δαιμονική μαριονέτα απαιτεί από την κοπέλα να ρουφήξει αίμα από το μουνί της μεγαλύτερης αδελφής της , αλλιώς θα υποφέρει με τον ίδιο τρόπο αλλά από διαφορετική σωματική οπή .
4. La cosa mas preciada .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Isaac Ezban .
Ζευγάρι εφήβων ταξιδεύει για ρομαντικό σουκού ξεπαρθενιάσματος σε καμπίνα στο ειδυλλιακό δασώδες θέρετρο "Στόμα του Λύκου" . Η μικρή έχει κάνει κοπάνα από το σχολείο και οι ανασφάλειες της χτυπάνε κόκκινο . Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις από ντόπιο περίεργο πως "δασός ανήκει στους άλλους" , οι νέοι ξεκινούν να ερωτοτροπούν μέχρι που το δάσος επεμβαίνει και η κοπέλα καταλήγει να χάνει την παρθενιά της από τους δαιμονικούς νάνους που κατοικούν στην γύρω περιοχή .
5. Lo que importa es lo adentro .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηχολήπτη Lex Ortega ( ATROZ , MEXICO BARBARO II ) .
Ανήλικη καθυστερημένη φοβάται τον βρωμιαρέο άστεγο που αράζει στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει μαζί με την αδιάφορη για την ίδια μητέρα της και τον καλομαθημένο μπούλη αδελφό της . Η μάνα δεν δίνει σημασία στο "μπαμπούλας" που ακούει να βγαίνει συνέχεια από το στόμα της μικρής και ασχολείται μόνο με το σπασικλάκι της .
Ο γιος καταλήγει δωρητής οργάνων μετά από πνιγμό και βιασμό με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε ένα βρώμικο υπόγειο από τον soulfly κανίβαλο/νεκρόφιλο επαίτη .
6. Munecas .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Jorge Michel Grau ( WE ARE WHAT WE ARE , THE ABCs OF DEATH ) .
Τραυματισμένη γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει από τις ορέξεις του υπέρβαρου σαδιστή κανίβαλου που την κυνηγάει μέσα σε έναν βάλτο . Ο χοντρούλης πέρα από μουχλιασμένες κούκλες φαίνεται πως συλλέγει και ανθρώπους τους οποίους και μαγειρεύει μαζί με τους πλαστικούς του φίλους .
Ολά αυτά συμβαίνουν στο διαβόητο bizzaro "Νησί με τις Κούκλες" αξιοθέατο στο Μεξικό .
7. Siente veces siente .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Ulises Guzman ( κασκαντέρ στο APOCALYPTO του Mel Gibson ) .
Εγκληματίας νεκρανασταίνει τον επίσης εγκληματία "φίλο" του με σκοπό να τον σκοτώσει ξανά και ξανά αφού το πτώμα είχε αποκεφαλίσει την γυναίκα του και το ανήλικο γιο του πριν του βάλει φωτιά και του καταστρέψει το μισό πρόσωπο .
8. Dia de los Muertos .
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από την ηθοποιό/παραγωγό/σκηνοθέτη GiGi Saul Guerrero ( EL GIGANTE , MADRE DE DIOS , THE ABCs OF DEATH 2.5 , AZTECH ) .
Ο εορτασμός της "Μέρας των Νεκρών" σε ένα μπουρδελέ μπαρ αδίστακτης τσατσάς παίρνει μια βίαιη τροπή όταν οι κακοποιημένες κοπέλες αρχίζουν να εξοντώνουν τους βάρβαρους αρσενικούς πελάτες τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.