Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ACTION JACKSON (2014)

"No Commitment , No Appointment , Only Punishment .."
- A.J.
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Prabhu Deva ( ROWDY RAWHORNE , DABANGG 3 ) .
Δεν είναι ρημέηκ του ACTION JACKSON (1988) με πρωταγωνιστή τον Carl Weathers .
Δεν κατάφερε να αποφέρει κέρδη . Τα 930 εκατομμύρια Ινδικές ρουπιες (13,3 εκατομμύρια δολάρια) που κόστισε η παραγωγή απέδωσαν 888,7 (12,7) στα σινεμά του λαού .
O Ajay Devgn ( SINGHAM , HIMMATWALA ) είναι ο οξύθυμος μικροκακοποιός με την χρυσή καρδιά και την χορευτική διάθεση , Vishi . Πάντα μπλέκει σε καυγάδες και πίνει . Μέχρι που ερωτεύεται και προσπαθεί να αλλάξει .
O Ajay Devgn είναι επίσης ο δίδυμος σωσίας του Vishi (από άλλη οικογένεια) Jai , γνωστός και ως A.J. στον υπόκοσμο .
Ο A.J. είναι αδίστακτος δολοφόνος (και αυτός με χρυσή καρδιά , όπως ο Vishi) στην υπηρεσία του μεγαλύτερου δον της Ινδίας , Xavier . Η σήμα κατατεθέν ατάκα που λέει πριν κλείσει τα μάτια τον εχθρών του μια για πάντα είναι "όχι δέσμευση , όχι ραντεβού , μόνο τιμωρία" .
 Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την βίαιη ζωή του εγκλήματος καταλήγει ινκόγκνιτο στην ίδια πόλη με τον Vishi περιμένοντας να εγχειριστεί στην σπονδυλική στήλη η έγκυος γυναίκα του , γεγονός που προκαλεί επικίνδυνα κωμικές παρεξηγήσεις , καθώς ένα μπλέξιμο με τοπικούς νταήδες του Vishi , αποκαλύπτει την τοποθεσία του Jai στον εγκληματία πρώην εργοδότη του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό και τα κορμιά να αρχίσουν πετάνε προς διάφορες κατευθύνσεις .
Τα Αισθήματα :
α) Η Sonakshi Sinha ( DABANGG TRILOGY ) είναι η άτυχη/άγαρμπη Khushi . Η νεαρή κοπέλα χάνει πάντα ευκαιρίες από την μοίρα και ξαφνικά αλλάζει η ζωή της (και η τύχη της) όταν βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο του αγριάνθρωπου Vishi . Προσπαθεί να του αλλάξει την ζωή κανοντάς τον άνθρωπο . Ελπίζει σε γάμο .
β) Η Yami Gautam είναι η νοσηλευόμενη σε κωματώδη κατάσταση έγκυος σύζυγος του Jai , Anusha . Πριν την δολοφονική επίθεση είχε προλάβει να χορέψει , να τραγουδίσει και να παντρευτεί στις Άλπεις τον αγαπημένο της .
Ειδική Εμφάνιση :
Ο Prabhas ( BILLA , REBEL , MIRCHI , BAAHUBALI 1&2 ) κάνει ένα μικρό μουσικοχορευτικό πέρασμα σε ένα από τα βιντεοκλιπ της ταινίας .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο ηθοποιός/πολιτικός Anandaraj είναι ο δον Xavier Fonseca . Με βάση στην Bangkok , ελέγχει τηλεπαθητικά τον υπόκοσμο της Ινδιάς και έχει διεθνείς διασυνδέσεις με άλλες μαφίες . Το λευκό αριστερό μάτι του δίνει αέρα σατανικού ευνούχου αξιωματούχου σε κινέζικο παλάτι που ενισχύεται με τον θεατρικό ήχο ιαπωνικού δαίμονα ο οποίος ακούγεται κάθε φορά που ο Xavier εμφανίζεται στην οθόνη . Έχει επίσης ένα κόκκινο εκ γενετής σημάδι στο ξυρισμένο κεφάλι του που παραπέμπει σε ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα '80ς . Αν δεν έψαχνε για τον A.J. , σίγουρα θα προσπαθούσε να σκοτώσει κάποιον Βρετανό πράκτορα .
Η Μις Ινδία υποψήφια για τον τίτλο Μίς Κόσμος 2010 (κέρδισε η Μις ΗΠΑ) , Manasvi Mamgai είναι η κακομαθημένη αδελφή του Xavier , Marina . Όταν ο A.J. την σώζει χωρίς να φοράει μπλούζα από απαγωγείς εκείνη τον ερωτεύεται παράφορα αλλά πέφτει στα ναρκωτικά όταν εκείνος την απορρίπτει επειδή είναι παντρεμένος . Η ψυχασθένεια της την οδηγεί σε αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας . Ο Xavier για να την ευχαριστήσει θα προσπαθήσει να σκοτώσει δύο φορές την σύζυγο του A.J. με την δεύτερη φορά να την στέλνει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση .
Η τελική μάχη με τον A.J. σε αποθήκη εργοστασίου/χυτήριο μετάλλου (;) εξαγνίζει και τους δύο με φωτιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.