Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

THE JURASSIC GAMES (2018)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Ryan Bellgardt ( ARMY OF FRANKENSTEINS , GREMLIN ) να έχει στο μυαλό του δεινόσαυρους και το HUNGER GAMES .
Κάπως έπρεπε να τα κάνει ένα μέσα σε ένα όριο 80 λεπτών δράσης και μερικών χιλιάδων δολαρίων και αυτό είναι το αποτέλεσμα :
Στο πάντα κοντινό μέλλον , 10 θανατοποινήτες θα αναγκαστούν να διαγωνιστούν για την ζωή τους και την ελευθερία τους προσπαθώντας να αποφύγουν ψηφιακούς δεινόσαυρους και ο ένας τον άλλον μέσα σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας .
Η πρότυπη μορφή απόδοσης δικαιοσύνης έχει γίνει τρόπος ζωής με το κοινό να περιμένει με αγωνία την επόμενη σεζόν του Jurassic Games για να παρακολουθήσει την τύχη των αγαπημένων του κακοποιών . Βέβαια δεν είναι όλοι οι διαγωνιζόμενοι αδίστακτοι εγκληματίες . Ένας βρίσκεται εκεί κατά λάθος .
Μέσα στο ελεγχόμενο περιβάλλον οι διαγωνιζόμενοι κυκλοφορούν μέσα σε μια τεράστια έκταση φορώντας κολάρο έτοιμο να ανατιναχθεί αν δεν ακολουθήσουν τους κανόνες του παιχνιδιού όπως στο BATTLE ROYALE (2000) . Μέσα σε μια ώρα θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στα όρια ασφαλών ζωνών για να συνεχίσουν στην επόμενη δοκιμασία . Πρέπει να επιβιώσουν σε 4 περιοχές . Μόνο ένας θα παραμείνει ζωντανός στο τέλος του παιχνιδιού και θα αφεθεί ελεύθερος έχοντας παραγραφεί τα αδικήματά του . Όσοι πεθαίνουν μέσα στο παιχνίδι πεθαίνουν αυτομάτως πίσω στον αληθινό κόσμο με άμεση χορήγηση φονικής ένεσης .
Η νευριασμένη μειοψηφία επαναστατεί σε κοντινά πλάνα , το παιχνίδι διακόπτεται εκ των έσω με διαδικασίες σεναριακής αφαίρεσης , τα SWAT εισβάλουν στο στούντιο επιβάλλοντας τον βιντεονόμο μέσω ψηφιακών πυροβολισμών , ο αθώος γυρίζει σπίτι του , το παιχνίδι ανανεώνει για επόμενη σεζόν με ακόμη πιο εξωφρενικούς δεινόσαυρους που πλέον οπλοφορούν γιατί σε αυτή τη σεζόν ήταν περισσότερο διακοσμητικοί με την άνευρη βία να διαπράττεται κυρίως μεταξύ των διαγωνιζόμενων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.