Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

THE LAST SHARKNADO: IT'S ABOUT TIME (2018)


Γραμμένο από τον casting director/σεναριογράφο της Asylum , Scotty Mullen ( THE COED AND THE ZOMBIE STONER , ZOOMBIES , THE FAST AND THE FIERCE , Z NATION , NAZI OVERLORD ) και σκηνοθετημένο από τον Anthony C. Ferrante ( THE SHARKNADO SAGA ) .
Έφτασε η ώρα η τηλε-ταινιακή σάγκα του Καρχαριοστρόβιλου να φτάσει στο β' διαλογής μεταμεσονύχτιο τέλος της .
Ο Fin Sheppard ( Ian Ziering - BEVERLY HILLS 90210 ) και μια κουστωδία ταλαίπωρων διάσημων συνταξιούχων θα κλιθούν για τελευταία φορά να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με ατακαδόρικη ακρίβεια καθαρτικού και να επαναφέρουν την βιντεο-πραγματικότητα στα επίπεδα του 2013 (πριν ξεκινήσει ο κακός χαμός με το pop-culture φαινόμενο) εξουδετερώνοντας μια για πάντα την ανελέητη κρυπτοζωϊκή απειλή . Μέσα σε σχεδόν 90 λεπτά οι χαρακτήρες που νεκραναστήθηκαν από τις προηγούμενες ταινίες (όταν ταξιδεύεις στον χρόνο δεν ξέρεις ποτέ ποιός είσαι αλλά πάντα υπάρχεις κάπου ζωντανός) τρέχουν πανικόβλητοι προσπαθόντας να προλάβουν τον γιο του Fin , Gil , ο οποίος ταξιδεύει ανα τους αιώνες για να βρει τους γονείς του .
Από την βαθιά προϊστορία μέχρι το μακρινό 20,000 μΧ , ο Fin , η April ( Tara Reid - AMERICAN PIE , PARTY BUS TO HELL ) και η Nova ( Cassandra Scerbo - MAKE IT OR BREAK IT , BRING IT ON ) θα ξαναγράψουν την ιστορία μέχρι να βρεθούν αντιμέτωποι με το σατανικό ρομπότ April (το κομμένο του κεφάλι από την προηγούμενη ταινία δηλαδή) το οποίο αφάνησε την ανθρωπότητα μέτα από χρονικό παράδοξο .
Ο Dolph Lundgren παρόλο που είχε παρουσιαστεί ως ηλικιωμένος μεταποκαλυπτικός Gil στο τέλος της προηγούμενης ταινίας , δεν εμφανίζεται ποτέ .
Ο David Hasselhoff  λάμπει δια της απουσίας του επίσης .
ΕΦΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΡΗΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΜΕΟ/Β-ΡΟΛΟΥΣ :
Η drag περσόνα Alaska Thunderfuck είναι η Morgana . Τραβεστί μάγισσα του μεσσαίωνα που μεταμορφώνει τους καρχαρίες σε και-καλά δράκους κατά την διάρκεια της σύντομης επίσκεψης της ομάδας στην μεσαιωνική αμερική (;) όπου όλοι μιλούν με βρετανική προφορά .
Ο τηλεοπτικός αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson κάνει τον μάγο Merlin στην ίδια χρονική περίοδο .
Η Marina Sirtis ( STAR TREK: THE NEXT GENERATION ) είναι η Winter , επίσης στην μεσσαιωνική βρετανική Αμερική .
Ο Dexter Holland και ο Noodles από τους Offspring κάνουν τους βρετανούς αξιωματικού του Βρετανικού στόλου εισβολής κατά την διάρκεια της Αμερικανικής επανάστασης . Μετά από την σήμα κατατεθέν ατάκα "Come Out And Play" (της νούμερο ένα επιτυχίας τους από το μακρινό 1994) που ξεστομίζει ο καπετάνιος , ένας ιπταμενός καρχαρίας τον καταβροχθίζει .
Ο τραγουδιστής των Twisted Sister , Dee Snider είναι ο σερίφης σε πόλη της άγριας δύσης . Μέσα στις ατάκες του πετάγονται τίτλοι από παλιές επιτυχίες του συγκροτήματος .
Η Tori Spelling ( BEVERLY HILLS 90210 ) και ο ρεάλιτι συζυγός της Dean McDermott εμφανίζονται στην 50ς-60ς χρονική περίοδο ως οι γονείς του Fin . Ρίγη συγκίνησης του εφηβικού εαυτού μου μέσα στο κεφάλι μου όταν Donna ρωτάει τον Steve αν πηγαίναν μαζί λύκειο γιατί της θυμίζει κάποιον συμμαθητή της .
Ο 85χρονος Bernie Kopell ( ο γιατρός του πλοίου Adam Bricker στο THE LOVE BOAT ) κάνει τον συνταξιούχο καπετάνιο του πλοιάριου όπου η Nova προσπαθεί να σώσει τον παπού της στο 1997 .
O Christopher Knight ( Peter Brady στη σειρά THE BRADY BUNCH ) είναι ο παππούς της Nova , Clarke .
H La Toya Jackson είναι η Cleopatra μέσα στις ιστορικές φιγούρες που εμφανίζονται μέσα στην ψηφιακή δίνη της τελικής μάχης με το ρομπότ April .
Η Bo Derek , ο Gary Busey ( LETHAL WEAPON , UNDER SIEGE , THE GINGERDEAD MAN ) και ο Mark McGrath ( τραγουδιστής των Sugar Ray ) επιστρέφουν ως μέλη της οικογένειας των Sheppards στο παλιό μπαρ του Fin , όταν η πραγματικότητα επανέρχεται σε προ-καρχαριοστροβιλικά επίπεδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.