Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

BUBBA THE REDNECK WEREWOLF (2014)


Γραμμένο από τους Stephen Biro και Mitch Hyman .
Βασισμένο στους white trash χαρακτήρες του ομώνυμου κόμικ ( CFD Comics , 1996 - Brass Ball Comics στη συνέχεια ) από τον Mitch Hyman .
Σκηνοθετημένο για τον κατάλογο διανομής της Troma Films από τον μικρού μήκους αστειάτορα Brendan Jackson Rogers ( αυτό και το GOTTA KILL 'EM ALL είναι οι μοναδικές μεγάλου μήκους απόπειρες του στο stand-up βίντεο ) .
Η συνέχεια BUBBA THE REDNECK WEREWOLF 2: BIGGER AND HAIRIER είναι στα σκαριά του pre-production .
O Bubba Blanche ( o Fred Lass στην πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός πίσω από τη λάτεξ μουτσούνα ) καθαρίζει περιττώματα σκύλων στο τοπικό κυνοκομείο της επαρχιακής Κοινότητας Cracker κάπου στην Πολιτεία της Florida .
Το ανώριμο του χαρακτήρα του του κοστίζει την ερωτική σχέση που νομίζει πως έχει με την αγαπημένη του από το λύκειο Bobbie Jo ( Malone Thomas - THE ORIGINALS , CLOAK & DAGGER ) . Για να γίνει άντρας συνάπτει συμβόλαιο αγοραπωλησίας ψυχής με τον Διάολο , αλλά αντί να αποκτήσει έξτρα τρίχες και σύγχρονη τοστιέρα για το τροχόσπιτο ξυπνάει την επόμενη μέρα ως καρναβαλικός λυκάνθρωπος με μια πεντάλφα στην παλάμη ...
Ο Διάολος σχεδιάζει την αποκάλυψη καθώς τυχαίνει να του λείπουν μερικές ψυχές και κατεβαίνει στην κοινότητα έχοντας πονηρές διαθέσεις για αιωνια καλαμπούρια/μαρτύρια .
Οι κωμικοτραγικοί κάτοικοι σπεύδουν να πουλήσουν τις ψυχές τους αλλά δεν παίρνουν ακριβώς αυτό που θέλουν ως αντάλλαγμα , οπότε θα πρέπει να βγάλει τον Διάολο από την τρύπα ο πρώτος που την πάτησε - που δεν είναι άλλος από τον redneck λυκάνθρωπο Bubba .
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός/δημιουργός του κόμικ Mitch Hyman ( COFFEE TIME WITH SATAN ) είναι ο Διάολος , γνωστός και ως Bladdarick Junior Adolfo Halicus Joanna Rasputenstein ο Τρίτος Jr. , ή απλά "Δικηγόρος" . Για να σωθεί η Γη κάποιος πρέπει να βρει το ονομά σιδηρόδρομος που ανέγραψα παραπάνω . Ο απω Μηχανής Μηχανόβιος Biker Bob εμφανίζεται την τελευταία στιγμή και το ψιθυρίζει στο τριχωτό αυτί του Bubba , φέρνοντας έτσι εις πέρας την splatter-ιαστή κωμωδία για αγρίους (ευτυχώς υπάρχει ένας nichelodeon/rockabilly κωμικός συγχρονισμός καθόλη τη διάρκεια) .
Προτίνεται για τριπλή προβολή με τα WOLFCOP (2014) και ANOTHER WOLFCOP (2017) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.