Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

HELLBOY (2019)


Γραμμένο με άγνοια σάχλας από τον δημιουργό της τηλεοπτικής σειράς EUREKA (2006-2012) , Andrew Cosby .
Σκηνοθετημένο με ατμόσφαιρα Βρετανικής ποπ/Asylum από τον Neil Marshall ( DOG SOLDIERS , THE DESCENT , DOOMSDAY , CENTURION , TALES FROM HALLOWEEN ) - η κολασμένη videogame βία των τελευταίων 20 λεπτών διασώζει τον κομιξικό χαλβαλέ των 2 ωρών .
Τα 50 εκατομμύρια δολάρια κόστος παραγωγής μετατράπηκαν σε 44 εκατομμύρια δολάρια πλανητικών εισπράξεων στα σινεμά .
O David Harbour ( STRANGER THINGS ) είναι ο καινούργιος Hellboy - πιο νέος , πιο χαβαλές , πιο μεταξύ καλού και κακού . Ακόμη και εντός του κόκκινου λατέξ μπιφτεκο-κοστουμιού διακρίνεις την αρχοντική περιφέρεια που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία αγύμναστα 3 χρόνια ως σερίφη Jim Hopper στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά .
Στην ουρανιοτοξική φάση 4 των επόμενων ταινιών της Marvel δεν τον βλέπω να στρώνεται στο γυμναστήριο για να ερμηνεύσει τον Red Guardian στο BLACK WIDOW (2020) - κρίνοντας από τον ταβερνιάρη Thor του τελευταίου AVENGERS - κατά τα άλλα ζήτω η παιδική χοληστερίνη και η μοναδικότητα των μετρίων .
Ο Ian "Odin" McShane ( AMERICAN GODS , JOHN WICK SAGA ) είναι ο καθηγητής Broom , ο θετός πατέρας του κολασόπαιδου . Γενικότερα έχει πάρει παραμάσχαλα τους ρόλους της αντι-ηρωικής πατρικής μορφής τα τελευταία χρόνια .
H Milla Jovovich ( THE FIFTH ELEMENT ) είναι η τελική boss Nimue , γνωστή και ως Blood Queen στους μεταφυσικούς κύκλους της Βρετανικής παρα-Μυθιστορίας . Διαμελισμένη από τους ιππότες του Βασιλιά Αρθούρου (περισσότερα για τον sci-fi πλέον μύθο , βλέπε TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT - και ο Cosby το ίδιο έκανε) με τα κομμάτια της διασκορπισμένα στους τέσσερις ορίζοντες περιμένει μια χιλιετία κάποιον να την επαναφέρει στην αρχική της μορφή .
Σκοπεύει να ενώσει τα βασίλεια των ανθρώπων και των πλασμάτων της σκιάς υπό την αιματοβαμμένη κυριαρχία της - ο Hellboy (ο οποίος είναι κ ο τελευταίος απόγονος του Βασιλιά Αρθούρου , ικανός να βγάλει το Excalibur από τον βράχο) θα είναι ο νέος της Βασιλιάς δίπλα της ο οποίος θα καταστρέψει τον κόσμο με το φλεγόμενο σπαθί του (επαναλαμβάνω , Andrew Cosby , δημιουργός της αγαπημένης μου sci-fi τηλεοπτικής σειράς EUREKA) .
Παρά το ξέχεσμα από τους κριτικούς κινηματογράφου (η καλύτερη μη-αληθινή δουλειά του πλανήτη μετά τον μπαρίστα) , η Milla είναι αισιόδοξη πως η ταινία θα αποκτήσει το (σ)κάλτ στάτους που της αξίζει σε κάποιο μακρινό μέλλον .
DIVERCITY ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ:
Ο σατανικός λευκός άντρας Ed Skrein παραιτήθηκε του ρόλου του όταν ξέσπασε SJW-άνεμος κατακραυγής επειδή θα υποδυόταν έναν Ιάπωνο-αμερικάνο χαρακτήρα (στη θέση του μπήκε ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ Daniel Dae Kim - ο κινέζος από το LOST , τσιν-τσαν-τσον όλοι οι ασιάτες ίδιοι δεν είναι ;)
Παρόλα αυτά η Αφρο-αμερικάνα/Maori Sasha Lane υποδύεται με φυλετικό χάρισμα την Κοκκινομάλλα Ιρλανδή Alice Monaghan , το χρωματιστό και ετοιμόλογο sidekick για την νέα γενιά των μπερδεμένων με τα πάντα φανζ ....
Είστε τόσο ηλίθιοι που ακόμη κ αν μαζευτούν οι υπογραφές για να ξαναγίνει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα έχει κάποιο νόημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.