Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

SHED OF THE DEAD (2019)


Γραμμένο στο φλεγματικό ύφος των υβριδικών κωμωδιών με νεκροζώντανους που ξεβράστηκε (και ακόμη ξερνάει με-το-ζόρι-γέλιο) από την εμπορική επιτυχία του SHAUN OF THE DEAD (2004) και σκηνοθετημένο από τον editor/σκηνοθέτη Drew Cullingham ( UMBRAGE , ZOMBIE DIARIES 2 , THE DEVIL'S BARGAIN ) .
Ο ασθματικός μύωπας απροσάρμοστος Trevor ( Spencer Brown ) , σκληρός παίχτης Dungeons & Dragons και ο επίσης ηρωικά υπέρβαρος (μέχρι το πρώτο έμφραγμα κρατάνε τα γέλια , έ Kevin Smith;) φίλος του Graham ( Ewen MacIntosh - THE OFFICE ) αμπαρώνονται στο αποθηκάκι ενός κοινόχρηστου κήπου και εκεί περνάνε τις ώρες τους βάφοντας φιγούρες και παίζοντας σε φανταστικές ιστορίες τους αβαταρικούς τους χαρακτήρες .
Με αυτόν τον τρόπο ο Trevor δραπετεύει από την μανικιουρίστα πριξαρχίδο γυναίκα του Bobbi ( Lauren Socha - MISFITS ) - ο Graham υπάρχει ως έξτρα κωμική ανακούφιση σοφών χοντράδων .
ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΡΟΛΟΥΣ :
Ο Bill Moseley είναι κατά συρροήν δολοφόνος γείτονας Doc , ο οποίος επιτέλους βρίσκει τον ρόλο του στην νέα τάξη απέθαντων πραγμάτων , συλλέγοντας κεφάλια και γεννητικά όργανα . Περιπλανιέται με μια μασέτα και δύο σάκους με τρόπαια φορώντας καπαρντίνα και καουμπόϊκο καπέλο στην άγρια δύση της ανθρωπότητας .
O Kane Hodder είναι ο κύριος Parsons , ο Καναδός γείτονας του Trevor . Φροντίζει τον κήπο του με Νεο-Ζηλανδική σχολαστικότητα Bilbo Bagings (κάθε μέρα πίνω μια κούπα τσάι για κάθε αποικιοκρατούμενη χώρα εις υγείαν της Αυτού Μεγαλειότητας) αλλά μια ξεχασμένη τσουγκράνα τον φέρνει στην πρώτη γραμμή επίθεσης του ζόμπι όχλου (η σκηνοθετική έκπτωση των κομμένων του ποδιών βοηθά στην κατά τα άλλα μακρόσυρτη σκηνή μάχης με τον Trevor στο 2x2 αποθηκάκι του τρόμου) .
O Michael Berryman στα 71 του κάνει τον υποτακτικό γουστώζο με το buttplug-ουρά αλόγου Derek , ο οποίος πεθαίνει πάνω σε ένα σαδομαζό σέσιον με την αφέντρα του και καλύτερη φίλη της συζύγου του Trevor , Harriet ( Emily Booth - PERVIRELLA , WITCHCRAFT X: MISTRESS OF THE CRAFT , EVIL ALIENS , DOGHOUSE , THE REVEREND ) . Ο μεταλλαγμένος παππούς επιστρέφει πεινασμένος για μυαλά στα δερμάτινα με διχτυωτό σιθρου για να εντείνει την δραματουργία του περιορισμένου ολοκαυτώματος σε εσωτερικούς χώρους δράσης .
Ευτυχώς τα ζόμπι είναι τίμια , συγκαμένα και πεινασμένα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.