Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

CLOWN (2019)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον βετεράνο σεναριογράφο/σκηνοθέτη της Asylum , Eric Forsberg ( ALIEN ABDUCTION , NIGHT OF THE DEAD: LEBEN TOD , MEGA PIRANHA , ALMIGHTY THOR , ARACHNOQUAKE , GHOST SHARK ) , μάλλον σε μια προσπάθεια να προλάβουν να τσεπώσουν ότι μπορούν λίγο πριν την προβολή του IT: CHAPTER TWO που βγαίνει στους κινηματογράφους 5 Σεπτέμβρη - έχετε όρεξη για τρομαχτικό κλόουν κοινό ; θα σας τη κόψουμε με δίαιτα στον προϋπολογισμό .
Πίσω στο 1994 , το τσίρκο της οικογένειας Gaspari ήρθε στην Hidden Desert της Nevada .
Σε κάποιους δεν άρεσε το σόου οπότε το επισκέφτηκαν με καραμπίνες για να ξεπαστρέψουν τα δαιμονισμένα παιδάκια που ήταν ντυμένα σαν κλόουν , μαζί με όλη την οικογένεια των άθεων φρικιών .
Ο μικρός κλόουν Thoth είναι ο μοναδικός επιζών …
25 χρόνια μετά :
Το τσίρκο είναι ακόμη εκεί , σε καθόλου άθλια κατάσταση (σαν να μην πέρασε μια μέρα) .
Ο Thoth είναι επίσης εκεί , πλέον μεγάλος κλόουν με ακόρεστη δολοφονική δίψα για παντομίμα και slasher κυνηγητό .
Παρέα νέων που γεμίζει 2 αυτοκίνητα είναι καθ οδόν για μεγάλη συναυλία . Η καλή ιδέα να κόψουν δρόμο τους οδηγεί με μαθηματική/επαρχιώτικη ακρίβεια στην καταραμένη τοποθεσία για να ξεκινήσει η καρδιοαναπνευστική ερμηνεία .
Εντός της funhouse styrofoam σπηλιάς , το μαρτύριο των επαναλαμβανόμενων διαδρόμων με τον λαβύρινθο από καφάσια , τα άβολα κοντινά και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα κρατάει εντός και εκτός οθόνης για 80 λεπτά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.