Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

NIGHTMARE CINEMA (2018)


Γραμμένο από τους Sandra Becerril ( DESDE TU INFIERNO ) , Alejandro Brugues ( JUAN OF THE DEAD , ABCs OF DEATH 2 ) , Lawrence C. Connolly , Mick Garris ( AMAZING STORIES , CRITTERS 2 ) , Richard Christian Matheson ( AMAZING STORIES , THE A-TEAM , MASTERS OF HORROR ) και David Slade  .
Σκηνοθετημένο από τους Alejandro Brugues ( FROM DUSK 'TILL DAWN THE SERIES ) , Joe Dante ( THE HOWLING , GREMLINS ) , Ryuhei Kitamura ( VERSUS , AZUMI , THE MIDNIGHT MEAT TRAIN , NO ONE LIVES ) , David Slade ( HARD CANDY , 30 DAYS OF NIGHT , THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE , BLACK MIRROR: BANDERSNATCH ) και Mick Garris ( CRITTERS 2 , PCYCHO IV , THE NIGHTWALKERS ) .
Μέσα σε ένα στοιχειωμένο σινεμά , ο Προβολάρχης ( ο πλαστικός πλέον Mickey Rourke κινεί το ανθρώπινο ομοιωμά του και εμφανίζεται ως δερμάτινος θεματοφύλακας της μεταθανάτιας κινηματογραφικής αίθουσας ) υποδέχεται 5 χτυπημένους από την μοίρα χαρακτήρες οι οποίοι μπαίνουν τυχαία εκεί για να παρακολουθήσουν τα γεγονότα που τους οδήγησαν στο celluloid καθαρτήριο .
Οι μικρού μήκους ταινίες/ντοκουμέντα της καταστασής τους είναι :
1. The Thing In The Woods ( Alejandro Burgues ) .
Ο Fred o "Οξυγονοκολλητής" ( Eric Nelsen - A WALK AMONG THE TOMBSTONES ) σκοτώνει τους φίλους του οι οποίοι έχουν καταληφθεί από εξωγήινες αράχνες .
Η Samantha ( Sarah Elizabeth Withers ) είναι η τελευταία που έχει μείνει ζωντανή , αλλά έχει μέσα της κάτι ξένο το οποίο πρέπει να εξοντωθεί . Ο έρωτας του Fred για εκείνη δεν είναι αρκετός για να την σώσει όπως και η ικανότητές του ως εξολοθρευτής δεν είναι ικανές να σώσουν τον πλανήτη .
O Burgues παραδίδει ένα σκληροπυρηνικό slasher και ικανοποιεί ταχύρρυθμα με αιματοβαμμένες και πρακτικές διαδικασίες .
2. Mirari ( Joe Dante ) .
Η Anna ( Zarah Mahler - BEYOND SKYLINE , MANSON GIRLS ) θέλει να ξεφορτωθεί την τεράστια ουλή που έχει στο πρόσωπο για να κάνει καλή εντύπωση στην μητέρα του αρραβωνιαστικού της . Χωρίς να το ξέρει γίνεται δότης νεότητας (;) της μέλλουσας πεθεράς της .
O Richard "Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας" Chamberlain ( SOGUN ) είναι ο δόκτωρ Mirari .
Η ιστορία έχει μια twilight zone/eyes without a face δυσοίωνη ατμόσφαιρα .
3. Mashit ( Ryuhei Kitamura ) .
Ο καθολικός ιερέας , Πατέρας Βενέδικτος ( Maurice Benard - GENERAL HOSPITAL ) πολεμάει τον σατανά και τις σεξουαλικές ορμές του τεμαχίζοντας τα άτυχα ορφανά που έχουν καταλυφθεί από το δαιμονικό ανοσιούργημα που ακούει στο όνομα Mashit .
Μακράν η καλύτερη ιστορία η οποία έφτασε την ανθολογία στην κορύφωση της (υπήρχε μια αίσθηση Ιταλικής nunsploitation βλασφήμιας καθόλη τη διάρκεια με ανάλογο κρεσέντο Ιαπωνικής σπλατωδίας) , αφήνοντας τις επόμενες δύο να ρίξουν την ανεβασμένη διάθεση στα τάρταρα .
4. This Way To Egress ( David Slade ) .
Το ψυχόδραμα της Helen ( μαμά Cullen στα TWILIGHT , OUIJA , THE HAUNTING OF HILL HOUSE ) την οδηγεί σε έναν ασπρόμαυρο κατεστραμένο κόσμο όπου όλοι μεταμορφώνονται σε κάτι νοσηρό . Μόνη πυξίδα που την οδηγεί μακριά από την παράνοια είναι τα παιδιά της - τα οποία είναι κάτι άλλο ...
5. Dead ( Mick Garris ) .
Ο έφηβος Riley ( Faly Rakotohavana - ο οποίος αρχικά νόμιζα πως ήταν ο γιος του Will Smith αλλά παρά ηταν Light skin ) χάνει τους γονείς του μετά από ένα επιτυχημένο κονσέρτο πιάνου . Αντί να γίνει σκοτεινός ιππότης/εκδικητής του εγκλήματος καταλήγει παγιδευμένος σε ένα νοσοκομείο όπου προσπαθεί να σώσει την ψυχή του και την ζωή του από τα χέρια του μανιακού που σκότωσε τους γονείς του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.