Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

THE NIGHT WATCHMEN (2017)


Γραμμένο από τους ηθοποιούς Ken Arnold ( MEN IN BLACK 3 ) και τον Dan DeLuca ( THE WIRE ) .
Σκηνοθετημένο ως υβριδική horror genre κωμωδία με βρικολακοζομποκλόυνς με την '80ς μονταζιέρα να αναβιώνει παλιές καλές (;) εποχές στις σκηνές δράσης από τον Mitchell Altieri ( THE HAMILTONS , HOLY GHOST PEOPLE , RAISED BY WOLVES ) - μια αίσθηση από DEMONS (1985) υπάρχει στην όλη ατμόσφαιρα .
Ο διάσημος κλόουν Blimpo και οι χαρούμενοι φίλοι του πεθαίνουν μετά από ένα φρικιαστικό ατύχημα σε ένα καρναβάλι κάπου στην Ρουμανία . Η ανεξάρτητη πόλη Baltimore θρηνεί την απώλεια του τοπικού διασκεδαστή και περιμένει την επιστροφή των σωρών για να αποδοθούν οι απαραίτητες τιμές .
Κάπου τα φέρετρα μπερδεύονται και ο Blimpo καταλήγει στις αποθήκες μιας μεγάλης τοπικής εφημερίδας .
Οι νυχτοφύλακες του κτηρίου προσπαθούν να μυήσουν στα μυστικά της βαρεμάρας τον νέο υπάλληλο φύλαξης , αλλά πάνω που η νύχτα περνά με τσόντα στις οθόνες ασφαλείας , παρτίδες πόκερ και ψαρωτικές χοντράδες/υπονοούμενα μεταξύ τους , ο Blimpo βγαίνει από το φέρετρό του και έτσι ξεκινάει η βρικολακο-ζόμπι αποκάλυψη στην γύρω περιοχή …
Ένας δόκιμος όρος θα μπορούσε να είναι το "Βρικλόουνακες" !
Οι Παλιοί :
Ο Ken Arnold είναι ο Ken . Πεζοναύτης για μερικές μέρες - μέχρι που πυροβόλησε έναν βαθμοφόρο και του έκανε τα 2 - 3 . Από τότε έχει άγχος με τα όπλα και αστοχεί ακόμη και από εξ' επαφής .
Ο Kevin Jiggetts είναι ο Jiggetts , ο μαύρος εβραίος . Είναι ο καλύτερος φίλος του Ken .
Τα φυλετικο-θρησκευτικά καλαμπουριά δεν σταματούν με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα .
O Dan DeLuca είναι ο Luca , ο χαρακτηριστικός Ιταλός μαφιόζο χαρακτήρας . Υποτίθεται πως έχει σκοτώσει ανθρώπους μόνο με τα χέρια του και είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων . Πέρα από την νυχτερινή βάρδια δουλεύει και ως ψήστης σε Ιταλικό φούρνο .
Ο Νέος :
Ο Max Gray Wilbur είναι ο νεοφερμένος Justin . Για κάποιο λόγο όλοι τον φωνάζουν Rajeeve και νομίζουν πως είναι Έλληνας (σημ. το Rajeeve δεν είναι Ελληνικό όνομα) .
Ο Justin είναι πρώην άγριος ροκ σταρ ντράμερ που θέλει να αλλάξει ζωή και αποφασίζει να ζήσει σαν απλός σεκιουριτάς .
Το Αίσθημα (και μοναδική επιζών από τους υπόλοιπους υπάλληλους της εφημερίδας) .
Η Kara Luiz ( έχει εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο στα CRIMINAL MINDS , THE BIG BANG THEORY ) είναι η Karen . Ο Ken την παρακολουθεί στενά τα 3 τελευταία χρόνια αλλά δεν έχει βρει ποτέ το θάρρος να της μιλήσει .
Η βετεράνος της Troma Films Tiffany Shepis ( TROMEO AND JULIET , TERROR FIRMER , DEATH FACTORY , VICTOR CROWLEY ) είναι η σέξι υπάλληλος Stacy .
Είναι από τις πρώτες που πέφτουν θύμα του βρικολακο ιού . Ακόμη και ο θάνατος της είναι αισθησιακός - ο Justin/Rajeeve προλαβαίνει να τις χουφτώσει τα δύο στήθη πριν ξεράσει πάνω του μαύρο υγρό και αφήσει την τελευταία της πνοή ως κλανιά (είναι κάτι που κάνουν όλοι οι βρικλόουνακες σε αυτή τη ταινία - να αφήσουν ένα τελευταίο χαμόγελο ίσως) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.