Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

JOHN WICK: CHAPTER 3 - PARABELLUM (2019)


"Αν θέλεις ειρήνη , προετοιμάσου για πόλεμο .."

Γραμμένο από τους Derek Kolstad ( ONE IN THE CHAMBER , THE PACKAGE , JOHN WICK TRILOGY+ ) και Shay Hatten ( ARMY OF THE DEAD ) .
Σκηνοθετημένο από τον σταντμαν/σκηνοθέτη Chad Stahelski ( JOHN WICK TRILOGY ) .
Ο Keanu Reeves εξακολουθεί να τρέχει σας 70χρονος Harrison Ford και να μοιράζει σφαίρες σε ορδές κομπάρσων για τρίτη φορά - στο οπλοστάσιο του εντάσσονται πλέον παλαιά βιβλία αλλά και θανατηφόρες κλωτσιές από άλογα . Το σύμπαν των κυνόφιλων δολοφόνων επεκτείνεται και μπαίνουμε ακόμη πιο βαθιά στα ήθη και έθιμα ακρωτηριασμού μεταξύ τους .
Η ιστορία ξεκινάει ακριβώς εκεί που τελείωσε η προηγούμενη ταινία με τον Wick να έχει 20 λεπτά να προλάβει να ετοιμαστεί από το μαζικό κύμα επαγγελματιών δολοφόνων που θα τον πάρει στο κατόπι καθώς έχει αφοριστεί με καθολικές διαδικασίες από την οργάνωση .
H Halle Berry ( CATWOMAN ) είναι η Sofia . Με έδρα την Καζαμπλάνκα , βοηθάει και αυτή με την σειρά της τον καταραμένο αντι-ήρωα - ανησυχεί για την υγεία της χαμένης της κόρης και δεν θέλει καμία ανάμιξη μαζί του . Έχει 3 καλά εκπαιδευμένα λυκόσκυλα που ορμάνε κατευθείαν στα αχαμνά - όλοι μαζί συμμετέχουν σε επική σκηνή εξόντωσης δολοφόνων μετά από μια φιλική συνάντηση με τοπικό εκπρόσωπο της σκιώδους οργάνωσης .
O Ian "Allfather" McShane ( AMERICAN GODS , HELLBOY ) είναι ο διευθυντής του ξενοδοχείου δολοφόνων Continental , Winston . Στο τέλος των γεγονότων προδίδει τον Wick πυροβολόντας τον στην ταράτσα του ξενοδοχείου (πέφτει με γκελ στο ψυχρό τσιμέντο αρκετά πατώματα πιο κάτω) ξεκινόντας έτσι έναν νέο κύκλο εκδίκησης που ελπίζουμε να ολοκληρωθεί στην επόμενη ταινία που θα βγει το 2021 .
O Laurence Fishburne ( THE MATRIX SAGA , PREDATORS ) είναι ο Βασιλιάς των Άστεγων . Πλέον χωρίς βασίλειο και με έξτρα 7 νίντζα μαχαιριές στο σώμα για να μάθει να σέβεται .
Anjelica Huston ( THE ADDAMS FAMILY ) είναι η Διευθύντρια σχολής χορού ανατολικο-ευρωπαίων δολοφόνων (η πρότυπη σχολή της διδάσκει μπαλέτο και πάλη - όχι σκάκι) . Ξέρει τον John Wick από παλιά και του χρωστάει χάρη . Η βοήθεια που του δίνει της κοστίζει στίγματα στις παλάμες .
Η Asia Kate Dillon ( ORANGE IS THE NEW BLACK , BILLIONS ) είναι η queer-goth-skinhead/δεν-ξέρω-τι-φύλλο-είμαι-σε-αυτό-το-fashionweek "Δικαστής" . Μετά τα αιματοβαμμένα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας έρχεται από τα κεντρικά γραφεία για να ξεκαθαρίσει το χάος που ακολούθησε . Δίνει 7 ημέρες προθεσμία τόσο στον διευθυντή του ξενοδοχείου όσο και στον Βασιλιά των Άστεγων να παραιτηθούν των αξιωμάτων τους επειδή βοήθησαν τον John Wick .
Ο Tiger Hu Chen ( MAN OF TAI CHI , TRIPLE THREAT ) δεν αναφέρεται καν στους τίτλους τέλους . Είναι μέλος τριάδας δολοφόνων που προσπαθούν να αποκτήσουν τα 14 εκατομμύρια του συμβολαίου του John Wick .
FINAL BOSS FIGHT:
O Mark Dacascos ( DOUBLE DRAGON , THE REDEMPTION: KICKBOXER 5 , CRYING FREEMAN , THE CROW: STAIRWAY TO HEAVEN , I AM OMEGA , WU ASSASSINS ) είναι ο τελικός κακός master ninja Zero . Τις ελεύθερες ώρες του διατηρεί Ιαπωνικό εστιατόριο δρόμου . Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μανιακούς ζωόφιλους , του αρέσουν οι γάτες .
H Δικαστής του αναθέτει να εκτελέσει τον John Wick και εκείνος λειτουργεί ως σπαθί της .
Μαζί του έχει τους μαθητές του Cecep Arif Rahman ( τελικός κακός στο THE RAID 2 ) και Yayan "Τρελό Σκύλο" Ruhian ( THE RAID 1&2 , YAKUZA APOCALYPSE , STAR WARS: THE FORCE AWAKENS ) . Για να τον φτάσει ο Wick , θα πρέπει να αντέξει 4 mini-boss fights .
Η τελική μάχη , πέρα από τον γενικό χώρο του ξενοδοχείου , γίνεται στο ρετιρέ δωμάτιο με τους καθρέφτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.