Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

CLEAVERS KILLER CLOWNS (2019)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε σέπια '70ς βιντεο-φόντο φόρο τιμής στο THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE από τον Βρετανό Mj Dixon ( CLEAVER: RISE OF THE KILLER CLOWN , LEGACY OF THORN , SLASHER HOUSE , BANNISTER DOLLHOUSE ) .
Χρηματοδοτημένο από την σύζυγό του , παραγωγό/ηθοποιό , Anna Dixon .
Still Rivers , 31 Οκτωβρίου , 1995 :
Ο μανιακός κατά συρροή δολοφόνος κλόουν του τίτλου (;) γλυτώνει από την αστυνομία παίρνοντας μαζί του τον σερίφη της μικρής κοινότητας που τρομοκρατούσε κατά την διάρκεια της γιορτής του Halloween . Διαφεύγει μέσα στην νύχτα με το παγωτατζίδικο κρεοφόρο του . Ανάμεσα στα κρεμασμένα πτώματα που έχει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρίσκεται η ανήλικη κόρη του …
Πέντε χρόνια μετά η προβληματισμένη βοηθός του απαχθέντα σερίφη Jody-Ann Howells ( Georgie Smibert - CLEAVER: RISE OF THE KILLER CLOWN , GRINDSPLOITATION ) παρακολουθεί ακόμη την υπόθεση περιπλανώμενη από πόλη σε πόλη και προσπαθεί να τον πιάσει καραδοκώντας σε μέρη που συχνάζουν παιδιά - κάτι το οποίο δεν αρέσει στους ντόπιους .
Για άλλη μια γιορτή του Halloween ( 29 μέχρι 31 Οκτώβρη ) ο κλισέ παλαβός με τον μπαλτά θα σκορπίσει τρόμο και αρτηριακή πίεση παγιδεύοντας μια πενταμελής οικογένεια μέσα στο γεμάτο παγίδες σπίτι του - αυτή τη φορά όμως η Jody είναι το κατόπι του αλλά η αργοπορημένη απόδοση δικαιοσύνης θα αφήσει περιθώρια για συνέχιση της βιντεο-σφαγής σε επόμενη ταινία ( γενικότερα οι χαρακτήρες από τις ταινίες του Dixon συνυπάρχουν μέσα σε ένα γενικότερο slasher-ο-σύμπαν χαμηλού προς μεσαίου προϋπολογισμού ) .
Μετά τους τίτλους τέλους :
Η κόρη του κλόουν συνεχίζει το έργο του μπαμπά σε άλλη περιοχή δημιουργώντας μια καινούργια μαμά για παρέα με έκφραση κουρδιστό πορτοκάλι η οποία χαμογελά συνέχεια μέσω οδοντιατρικού εργαλείου στο στόμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.