Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

BONEHILL ROAD (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον μεταλλοκέφαλο B-βιντεά Todd Sheets ( BLOOD OF THE UNDEAD , BIMBOS B.C. , ZOMBIE RAMPAGE , ZOMBIE BLOODBATH 1&2 , BLOODTHIRSTY CANNIBAL DEMONS , CLOWNADO ) .
H Emily και η έφηβη (έγκυος και εκδιωγμένη για αυτό τον λόγο από το σχολείο) κόρη της Eden δραπετεύουν από το περιβάλλον κακοποίησης που τους πρόσφερε απλόχερα ο σύζυγος/πατέρας/αφέντης . Στην προσπάθεια να φτάσουν στο σπίτι του παππού οδικώς , καταλήγουν χαμένες κάπου στο δάσος μετά από ένα σκασμένο λάστιχο (νυχιές και μακριές τρίχες πάνω στο λάστιχο μαρτυρούν σαμποτάζ από άγριο θηρευτή) . Ένα σπίτι στη μέση του πουθενά φαντάζει όαση . Εκεί αντί για βοήθεια θα βρεθούν αντιμέτωπες με έναν παρανοϊκό κανίβαλο ο οποίος κρατάει ομήρους άλλες τρεις γυναίκες και εκτροχιάζει το σενάριο σε Todd Sheets ατραπούς με τους λυκανθρώπους να γίνονται background δράση (περιφέρονται κάπου εκτός σπιτιού δηλαδή και όποιος βρεθεί εκτός σπιτιού καταλήγει στα ελαστικά δόντια τους) .
Μάνα και κόρη θα πρέπει να δεθούν ακόμη περισσότερο για να επιβιώσουν την νύχτα τρόμου , καθώς ο παλαβός συνεχίζει με αυτές τα χαμηλού προϋπολογισμού βασανιστήρια του .
H Linea Quigley είναι η Suzy . Το σιτεμένο θύμα απαγωγής με τη ματωμένη πετσέτα στο στόμα .
Δεύτερος συνταξιούχος που κάνει την εμφανισή του είναι ο '60ς αλήτης Gary Kent ( HELLS ANGELS ON WHEELS , PSYCH-OUT, SATAN'S SADISTS , DRACULA VS FRANKENSTEIN ) . Ερμηνεύει τον Rhett Tanner , τον από-μηχανής-παππού πατέρα της Emily ο οποίος αναζητεί κόρη και εγγονή .
Οι αποκριάτικοι λυκάνθρωποι (κοστούμι γυμνασμένου γορίλα και πλαστική μουτσούνα -το στόμα δεν ανοιγοκλείνει- με μαλλούρα) εμφανίζονται με πλήρη εξάρτηση στα 27 λεπτά και αργότερα στα 60 (διάρκεια 74 λεπτά) .
Ευτυχώς υπάρχει και σκηνή κλασικής λάτεξ μεταμόρφωσης με έμφαση/κάλυψη-απόκρυψη στα κοντινά πλάνα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.