Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

COLLISION EARTH (2020)


Γραμμένο από τον Joe Roche ( άνθρωπος για όλες τις δουλειές και background στο SHARKNADO 5: GLOBAL SWARMING ) .
Σκηνοθετημένο από τον ηλεκτρολόγο Matthew Boda ( έχει κρατήσει την λάμπα σε παραγωγές όπως τα TED 2 , FREAKS OF NATURE , COLONY , AMYTIVILLE: THE AWAKENING ) .
Ξαφνική βροχή μετεωρητών βομβαρδίζει από το πουθενά τον πλανήτη Αμερική . Οι επιστήμονες και λοιποί στρατιωτικοί έχουν αγώνα χρόνου για να σωθεί η ανθρωπότητα καθώς μέσα στην διαστημική καταιγίδα κρύβεται αστεροειδής μήκους 2 μιλίων .
Οι Kurt ( Daniel O'Reily ) και Mara ( Becca Buckalew ) είναι επιστήμονες "μετεορολογιστές" . Φτάνουν πρώτοι στον πρώτο κρατήρα για να μελετήσουν το πρωτοφανές φαινόμενο . Το μέγεθος σε συνδυασμό με την ταχύτητα δεν βγάζει το αναμενόμενο αποτέλεσμα σύγκρουσης και ανησυχούν .
Η Kate Watson ( TOMB INVADER , BATTLE STAR WARS ) είναι η αστροφυσικός Gwen Armstrong , αυτή που καλούν όταν δεν μπορούν να βγάλουν άκρη οι μετεορολογιστές . Δημιουργός πρότυπης VR συσκευής πρόγνωσης και ανάλυσης δεδομένων , μετέπειτα πιλότος μαχητικού αεροσκάφους (εκεί που η επιστήμη τελειώνει , ξεκινάει η Asylum) .
Η δόκτωρ Armstrong να εξιλεωθεί για τις λάθος συντεταγμένες που είχε δώσει σε παλαιότερη υπόθεση οι οποίες οδήγησαν σε καταστροφή και τραυματισμούς στην Ρωσία και την έριξαν σε δυσμένεια στο Πεντάγωνο . Ο σύζυγός της είναι στρατιωτικός και του ζητάει τηλεφωνικώς να εμποδίσει την πατροπαράδοτη πυρηνική επίθεση στην διαστημική βροχή παρακάμπτωντας την ιεραρχία - κάτι το οποίο μπορεί να στείλει και τους δύο ισόβια , ή στο εκτελεστικό απόσπασμα .
Ο Eric Roberts παριστάνει τιμής ένεκεν τον Συνταγματάρχη Singh . Δεν πιστεύει την αόρατη απειλή της Arstrong και προκαλεί σαπουνοπερατικό δράμα στους επαναλαμβανόμενους διαδρόμους με τα βαμμένα τελάρα στους τοίχους της υποτιθέμενης στρατιωτικής βάσης . Παίζει συνέχεια με τα αντι-στρες μπαλάκια του και φαίνεται ταλαιπωρημένος από την ζωή . Θυσιάζεται σε ψηφιακές φλόγες για να σώσει την τσάντα με τις απαραίτητες για την σωτηρία του πλανήτη εφευρέσεις της Armstrong .
Υπάρχει ομώνυμη τηλεταινία του 2011 - όχι της Asylum , όπου κομμάτια του πλανήτη Ερμή αποκολλούνται μετά από ηλιακή καταιγίδα και κατευθύνονται σε τροχιά σύγκρουσης με την Γη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.