Σάββατο 18 Απριλίου 2020

CLOWN NIGHTMARE (2019)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον μεταφυσικό εφετζή/βιντεο-σκηνοθέτη Mark Holmberg ( KENTUCKY PARANORMAL INCIDENTS , COSMIC AWESOME PUPPETS ) .
O ανεξάρτητος κινηματογραφιστής/ερασιτέχνης ουφολόγος Jerry ( Jerry Williams ηθοποιός/σκηνοθέτης των PURVOS , SAUCER SEX FROM BEYOND , KUNG FU WIZARD OF JESUS VS UNDEAD ROBOT NAZI WEREWOLVES κτλ.) χρησιμοποιεί διάφορα αγνώστου προελεύσεως υλικά από το dark web με σκοπό να δημιουργήσει μια μηχανή του χρόνου ώστε να γυρίσει πίσω στα 70ς-80ς και να βγάλει χρήματα .
Το φωτορυθμικό κατασκεύασμά των 6 giga-watts με την επιπλέον σατανική τελετή που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί το πείραμα , ανοίγει μια πύλη σε μια δαιμονική διάσταση όπου κατοικούν μανιακοί κλόουν - οι οποίοι θα περάσουν στην δική μας βιντεο-πραγματικότητα για να σπείρουν τον θάνατο . Ο μοναδικός κλόουν που κατάφερε να δημιουργήσει η παραγωγή και οι "κλώνοι" του (πάντα είναι ο ίδιος χοντρός κλόουν σε κάθε σκηνή δράσης) θα κυνηγήσουν μέχρις εσχάτων τον Jerry και την παρέα από άλλους 4 ανεξάρτητους κινηματογραφιστές/ηθοποιούς που έχει .
Τον εφιάλτη των κλόουν μετά από 70 λεπτά τον θυμούνται μόνο όσοι εκτέθηκαν στην "χρονική ραδιενέργεια" που διέφυγε , ο υπόλοιπος πλανήτης επιστρέφει στην κανονικότητα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.