Σάββατο 25 Απριλίου 2020

WEREWOLVES OF THE THIRD REICH (2017)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον πολυπράγμονα Ουαλό σκηνοθέτη/σεναριογράφο/παραγωγό Andrew Jones ( THE AMITYVILLE ASYLUM , ROBERT (το Βρετανικό Chucky/Puppetmaster b-franchise που χρονολογεί ήδη 5 ταινίες) , JURASSIC PREDATOR , THE MANSON FAMILY MASSACRE ) .
Βρισκόμαστε πίσω στο 1944 και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωσή του .
Μια ομάδα από αναλώσιμους /σκληροτράχηλους Αμερικάνους , γνωστούς και ως "Οι 4 Άφοβοι" στην βοηθητική καρτέλα του εισαγωγικού κεφαλαίου , στέλνονται σε στρατιωτική φυλακή με διάφορες κατηγορίες που διακυμαίνονται από ανταρσία μέχρι φόνο . Το ρέο που τους μεταφέρει δέχεται ξαφνική επίθεση από Γερμανούς με αποτέλεσμα την άμεση απόδραση της τρομερής τετράδας των απείθαρχων . Διασχίζοντας στην φαντασία μας την επαρχία της Γερμανίας , ανακαλύπτουν μια μυστική βάση όπου εκεί εκτελούνται βιολογικά πειράματα υπό την επίβλεψη του περιβόητου Δόκτωρ Mengele . Ο δόκτωρ , με τις ευλογίες του Φύρερ έχει σκοπό να δημιουργήσει υβριδικούς υπερστρατιώτες συνδέοντας μυαλά ανθρώπου και λύκου και βρίσκει την
ευκαιρία να κάνει την πρώτη κλινική δοκιμή πάνω στον εραστή της γυναίκας του .
Οι διάφοροι χαρακτήρες του δράματος και οι μεταξύ τους σχέσεις αναπτύσσονται μέχρι το 64ο λεπτό .
Ο πρώτος λυκάνθρωπος του τρίτου ράιχ αρχίζει να μεταμορφώνεται στο 65ο (η δεύτερη στο 82) .
Το λυκανθρωπικό ζευγάρι θέλει εκδίκηση από έναν κόσμο που τους στέρησε την χαρά , οι σκληροτράχηλοι θέλουν να σκοτώσουν ναζί , όλοι μαζί συναντιούνται στα τελευταία 10 λεπτά ολοκληρώνοντας το χασμουρητό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.