Σάββατο 18 Απριλίου 2020

CLEAVER: RISE OF THE KILLER CLOWN (2015)


Βρετανικό slasher/ξεδιάντροπο ριπάρισμα β' διαλογής του HALLOWEEN , γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Mj Dixon ( LEGACY OF THORN , HOLLOWER , SLASHER HOUSE TRILOGY ) .
Άλλη μια γιορτή του Halloween βάφεται στο ψεύτικο αίμα , καθώς η παραγωγή των 3 χιλιάδων λιρών έχει φροντίσει να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο προάστιο της Αμερικής .
Οι ντουμπλαρισμένες φωνές των συμμετεχόντων συμβάλουν στην ψευδαίσθηση των προαστείων αλλά τα ξέξασπρα σαξονικά μπουτάκια δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν .
Ο Carlton Layton ( Andrew M. Greenwood - ο οποίος ερμήνευσε τον ίδιο χαρακτήρα και στο SLASHER HOUSE ) είναι ο Cleaver , ο παρανοϊκός κλόουν (όλα ξεκίνησαν από το κέρατο που έφαγε από την γυναίκα του . Όταν την έπιασε στα πράσα , το μυαλό του γύρισε ανάποδα και την σκότωσε) του τίτλου ο οποίος αρέσκεται στο να τεμαχίζει φοιτήτριες με μπαλτά .
Οι υπερφυσικές του ικανότητες τον καθιστούν αλεξίσφαιρο στις ψηφιακές σφαίρες του νόμου . Μπορεί να μπαινοβγαίνει στα σπίτια με την δύναμη του μυαλού . Ανάμεσα στα πτώματα αναζητεί την χαμένη του κόρη - οι περιπέτειες τους συνεχίζονται στο CLEAVERS: KILLER CLOWNS (2019) .
Το final girl της ιστορίας φαίνεται να είναι η Carley Lewis , φοιτήτρια με οικονομικά προβλήματα που κάνει την baby sitter για να πληρώσει τα δίδακτρα , αλλά δεν ανταπεξέρχεται στην μανία του κλόουν και καταλήγει νεκρή φύση/διακόσμηση ώστε να υπενθυμίζει την ανικανότητα των τοπικών αρχών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.