Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

EASTER HOLOCAUST (2020)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον κυρίως μικρού μήκους αμετανόητο βιντεά Michael Leo Centi ( RENEGATE NUNZ IN OUTER SPACE , WEREWOLF HOOKERS ATTACK! , CLOWNSPLOITATION , MY DEADLY PLAYMATE ) .
Το Πάσχα ήρθε , αλλά οι κάτοικοι της μικρής επαρχιακής πόλης δεν πρόκειται να το γιορτάσουν όπως πάντα . Ο αιμοδιψής Πασχαλινός Λαγός δαίμονας κάνει την εμφάνιση του στην περιοχή και σκοπεύει να φέρει την αποκάλυψη ολοκληρώνοντας ένα κατά συρροή ολοκαύτωμα φόνων .
Η μανία του θα καταλαγιάσει όταν συγκεντρώσει όλες τις καρδιές των θυμάτων του μέσα στο πασχαλινό καλάθι .
Ταυτόχρονα , οικογένεια κανίβαλων σατανιστών διασκεδάζει τις εντυπώσεις μπερδεύοντας τους πάντες με το origin του αποκριάτικου λαγο-δαίμονα , καθώς είναι μέλος της οικογένειας .
Μοναδική ελπίδα επιβίωσης μέσα στο τραγελαφικό βιντεο-χάος των 136 βασανιστικών λεπτών είναι η πλειάδα των δευτεροκλασάτων βλαχο-στερεοτυπικών χαρακτήρων οι οποίοι με το να μιλάνε ασταμάτητα μεταφέρουν την περιορισμένη διάθεση για προσοχή στα ερασιτεχνικά μεταξύ τους σκετσάκια .
Ο Ari Lehman (ο πρώτος Jason της σειράς ταινιών FRIDAY THE 13th , ο οποίος συνέχισε την κατάβαση της καριέρας του ως ηθοποιού από το 2006 και μετά με το να εμφανίζεται σε ανάλογες ταινίες με αυτή) είναι ο Jason Manfredini , κυνηγός μεταφυσικών πλασμάτων . Γίνεται μεγάλο καλαμπούρι γύρω από την ιδιότητα του ως πρώην Jason , σπάζοντας το φράγμα της οθόνης (κρατάει μέχρι και την original χόκεϊ μάσκα για να το καταλάβουμε) .
Η Katie Helman ( MY DEADLY PLAYMATE , BLOODTHIRSTY TROLLS ONLY SERVE SATAN ) , είναι η Natalia , ψυχοκινητική με έφεση στο να αλλάζει χαρακτήρα και να γίνεται η Chelsea αλλάζοντας περούκα (κάτι που συμβαίνει σχεδόν με όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες) . Είναι κλεισμένη στο κοντινό ψυχιατρείο της περιοχής και γνωρίζει τις κινήσεις του δαίμονα σύμφωνα με πράκτορες της κυβέρνησης . Είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης , δηλαδή αναλώσιμη .
Ο σκηνοθέτης ξεδιπλώνει κι αυτός το ταλέντο του στη σχολική παράσταση και εμφανίζεται σε διπλό ρόλο , ως πρώην σερίφης/νυν αλκοολικός (;) μετά την αυτοκτονία της συζύγου του/κυνηγός επικηρυγμένων Michael Hardy και ως ηλικιωμένη Millie Powell .
Η σιλικονάτη νοικοκυρά του Playboy (Μάρτιος 2009) , Lisa Neeld ( SKULL FOREST , HELLCAT'S REVENGE , SWAMP ZOMBIES 2 ) , είναι η πόρνη που πεθαίνει από δονητή στον σβέρκο (της βγήκε από το στόμα) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.