Κυριακή 5 Απριλίου 2020

CRAWL (2019)

H Paramount και ο Sam Raimi παρουσιάζουν την αγαπημένη ταινία του Quentin Tarantino για το 2019 (ξεκινάει με αγώνα κολύμβησης/ομάδα θηλέων και δαχτυλάκια/πατουσάκια σε πρώτο πλάνο) .
Γραμμένο από τους Michael και Shawn Rasmussen ( THE WARD , DARK FEED ) .
Σκηνοθετημένο από τον Alexandre Aja ( HAUTE TENSION , THE HILLS HAVE EYES , PIRANHA 3D , HORNS ) .
H Haley Keller ( Kaya Scodelario - MOON , THE MAZE RUNNER TRILOGY ) είναι κολυμβήτρια η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμη να μάθει να χάνει - είναι φοιτήτρια και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός ομάδας (τους Gators) και εκτός υποτροφίας .
Μετά από παράκληση της μεγαλύτερης αδελφής της προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τον εξαφανισμένο πατέρα της κατά την διάρκεια ισχυρού τυφώνα (κατηγορίας 5) .
Η είσοδος στην συγκεκριμένη μικρή πόλη της Florida έχει απαγορευτεί από τις αρχές οι οποίες δεν μπορούν να βοηθήσουν τους κατοίκους . Αψηφώντας τις συστάσεις , η Haley καταφέρνει να πάει στο σπίτι του αλλά ο πατέρας της είναι απών - υποθέτει πως θα βρίσκεται στο παλιό τους σπίτι (εκεί που έμεναν όλοι μαζί οικογενειακώς πριν το διαζύγιο των γονιών) και συνεχίζει την πορεία της προς τον βαλτότοπο .
Ο πατέρας της , ο Dave ( Barry Pepper - SAVING PRIVATE RYAN , THE GREEN MILE , BATTLEFIELD EARTH ) , βρίσκεται τραυματισμένος σε άθλια κατάσταση στοn υπόγειο χώρο του σπιτιού .
Για κακή τους τύχη τα νερά έχουν ανέβει από
την συνεχόμενη βροχή και ένα ζευγάρι 6μετρων κροκόδειλων έχει κάνει κυνηγότοπο την παλιά της γειτονιά .
Παγιδευμένη σε έναν λασπωμένο λαβύρινθο , όπου η στάθμη του νερού συνεχίζει να ανεβαίνει , με έναν παραληρηματικό τραυματία που σταδιακά γίνεται πατέρας της χρονιάς (παλιός της προπονητής με τον οποίο πλέον δεν μιλάνε , αλλά την πείθει να πιστέψει επιτέλους στον εαυτό της και να ξεπεράσει τα όρια του σώματός της) και 2 (ή και περισσότερους) Haley θα πρέπει να υπερβεί καταδαγκωμένη τον εαυτό της για να καταφέρει να επιβιώσει .
πεινασμένους κροκόδειλους που δεν καταλαβαίνουν από μετατραυματικά σοκ και κατεστραμμένες οικογένειες , η
Επειδή θα τελείωνε σύντομα το δράμα αν η δράση επικεντρωνόταν στο υπόγειο , η θεομηνία ανεβάζει το νερό μέχρι το πατάρι ενώ υπάρχουν και έξτρα κροκόδειλοι εκτός σπιτιού οι οποίοι περιφέρονται στην πλημμυρισμένη γειτονιά μοιράζοντας στιγμές ανήλεης Alexandrajaϊανής καφρίλας στο κοινό με βίαιο δαρβινισμό που αρμόζει σε όσους θεωρούν καλή ιδέα παίξουν στην περιοχή τους (3 πλιατσικολόγους και 2 αστυνομικούς) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.