Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

BECKY (2020)











Γραμμένο με νεανικό μίσανθρωπο άγχος από τους χιπστεράδες Nick Morris ( THE EVIL EYE ) , Ruckus Skye ( RATTLE THE CAGE ) και Lane Skye ( RECKONING ) . Σκηνοθετημένο μεταξύ slapstick κωμωδίας και τρόμου επιβίωσης από το δυναμικό δίδυμο των.Jonathan Milott και Cary Murnion ( COOTIES , BUSHWICK ) .

Η Lulu Wilson ( OUIJA , ANNABELLE CREATION , THE HAUNTING OF HILL HOUSE , SHARP OBJECTS ) είναι η 15χρονη Becky . Βρίσκεται στην άχαρη ηλικία της επανάστασης του παστέλ χρώματος στο μαλλί και μισεί σε υπερθετικό βαθμό τον κόσμο που της στέρησε την μητέρα από καρκίνο . Δεν επικοινωνεί στο σχολείο , είναι κλεπτομανής και δεν θέλει να δει τον πατέρα της με άλλη γυναίκα . Ο ταλαίπωρος πατέρας ( John McHale - COMMUNITY , THE X-FILES ) από την άλλη πλευρά σκοπεύει να της ανακοινώσει το επόμενο βήμα στην ζωή του στο απομονωμένο μέσα στο δάσος εξοχικό τους , αλλά διαλέγει άτυχη χρονική στιγμή καθώς μια ομάδα νεοναζί φυλακισμένων δραπετεύει από κοντινή φυλακή και αναζητεί πιθανότατα το χαμένο χρυσό των ναζί στο συγκεκριμένο σπίτι - bonus SJW φυλετικό δράμα/τοποθέτηση προϊόντος , η μελλοντική γυναίκα του μπαμπά είναι μαύρη .

O Kevin James ( THE KING OF QUEENS , MALL COP ) είναι ο Dominic , ο υπέρβαρος Manson της άριας οικογένειας που προσπαθεί να βρει τον θησαυρό (;) . Η πατρική φιγούρα που εξασκεί επιρροή στην παρέα των δραπετών είναι ένα βήμα πριν το ξέσπασμα γέλιου ανάμεσα στα γυρίσματα των σκηνών μιας και όλα θυμίζουν κωμωδία καταστάσεων , γιατί από την μια έχεις τους αδίσταχτους φυλακόβιους που ψάχνουν κάτι άγνωστο και έχουν καταστρώσει σχέδιο πολλών χρόνων για να το πετύχουν και από την άλλη μια απροσάρμοστη 15χρονη που ξαφνικά γίνεται βετεράνος ειδικών δυνάμεων/John McLane/Rambo μέσα στο δάσος και τους ξεπαστρεύει δίχως έλεος έναν-έναν .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.