Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

YAGA KOSHMAR TYOMNOGO LESA (2020)












Γραμμένο από τους Natalia Dupovaya και Ivan Kapitonov . Σκηνοθετημένο από τον παραγωγικότατο Svytoslav Podgaevskiy ( QUEEN OF SPADES , THE BRIDE , THE MERMAID , DARK SPELL ) . Βασισμένο στον Σλαβικό μύθο της κακιασμένης ( Yaga ) γιαγιάς ( baba ) μάγισσας .

Ο Egor είναι ένας ευαίσθητος νεαρός ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του και να δεχτεί την αγάπη της μητριάς του . Η οικογένεια (πατέρας-μητριά-περίεργος και μωρό κοριτσάκι) έχει μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι σε ένα προάστιο το οποίο συνορεύει με σκοτεινό δάσος και σύντομα ξεκινούν οι παραισθήσεις . Η εφηβία σε συνδυασμό με την απώλεια προκαλούν προβλήματα στην σχέση του Egor με τους κηδεμόνες του , η οποία εκτροχιάζεται τελείως όταν προσλαμβάνουν μια μυστηριώδη/σέξι νταντά ( Svetlana Ustinova - HARDCORE HENRY ) για να προσέχει το μωρό τις ώρες που λείπουν από το σπίτι .

Η νταντά είναι ενα υπερφυσικό όν το οποίο ενεργεί για χάρη της μάγισσας η οποία έχει βάλει στο μάτι τα παιδιά της περιοχής και περιμένει να τα καταναλώσει στην καλύβα που διατηρεί στο δάσος . Ο μοναδικός ενήλικος που τους βοηθά είναι ένας μοναχικός βετεράνος ο οποίος έχει χάσει γυναίκα και παιδί .

Ο Egor , μαζί με τους καινούργιους του φίλους θα προσπαθήσουν ως παρεάκι παιδιών από ιστορία του Stephen King να αντιμετωπίσουν το ανθρωποφάγο προαιώνιο κακό (το "πλάσμα" χάνει αρκετά στα σημεία της ψηφιακής απεικόνισής του ως ανθρωπόμορφο κουβάρι από κόκκινο μαλλί) .

Τα 80 εκατομμύρια ρούβλια της παραγωγής αποκόμισαν 75 εκατομμύρια στις Ρωσικές αίθουσες προβολής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.