Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

BLACK WATER: ABYSS (2020)











 

Αυστραλιανό θρίλερ επιβίωσης με στραβωμένο κροκόδειλο ανάμεσα σε ερωτικό τρίγωνο . Γραμμένο από τους σαπουνοπερατικούς John Riley και Sarah Smith . Σκηνοθετημένο χωρίς κροκόδειλο από τον Andrew Traucki ( BLACK WATER , THE REEF , THE ABCs OF DEATH ) .

Παρέα 5 φίλων σκοπεύουν να περάσουν σαββατοκύριακο δυνατών συγκινήσεων εξερευνώντας ένα σύστημα σπηλαίων κάπου στην Νότια Αυστραλία . Τα δύο ζευγάρια και ο οδηγός/αδελφικός φίλος βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα σε μια από αυτές όταν ξαφνικός χείμαρρος πλημμυρίσει την μοναδική έξοδο . Με το νερό να ανεβαίνει και τον κροκόδειλο της σπηλιάς να κυκλοφορεί πεινασμένος αναμεσά τους , οι πιθανότητες επιβίωσης λιγοστεύουν .

Ο Luke Mitchell ( AGENTS OF S.H.I.E.L.D. ) είναι το αξύριστο ομορφόπαιδο/άλφα αρσενικό Eric , μιας και τα αδέλφια Hemsworth δεν ήταν διαθέσιμα . Θες να πιστέψεις πως θα σώσει τους πάντες αλλά πλέον τα στερεότυπα δεν λειτουργούν . Ήταν πρόθυμος να βγάλει το βρεγμένο μπλουζάκι αλλά κατέληξε στα δόντια του θηρίου . Το αγέννητο παιδί της Yolanda , της καλύτερης φίλης της κοπέλας του Jennifer ήταν δικό του όπως καταλαβαίνουμε από τα συμφραζόμενα . Η αγωνία για επιβίωση γίνεται άχαρη ατμόσφαιρα κερατώματος .

Ο κροκόδειλος βρίσκεται κάτω από τα θολά λασπόνερα σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας αλλά καταφέρνει να φάει όλους του άντρες με την κάμερα να πλατσουρίζει με τα νεύρα μου .

Οι δύο γυναίκες καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να βγουν από την σπηλιά αλλά επιστρέφουν στα σαγόνια του κροκόδειλου μετά από μερικά λεπτά απαράδεκτης οδήγησης γελοιοποιώντας τα τελευταία λεπτά χρήσης του αυτοκινήτου διαφυγής τους που έγινε πλωτό . Πιθανότατα είναι ακόμα φίλες μετά από αυτή τη περιπέτεια αλλά ακύρωσαν κάθε συμπάθεια προς το πρόσωπό τους για όσους περίμεναν κάποια μορφή δράσης εκτός οθόνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.