Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

BRAHMS: THE BOY II (2020)











 

Γραμμένο από την Stacey Menear ( THE BOY ) και σκηνοθετημένο από τον William Brent Bell ( STAY ALIVE , THE DEVIL INSIDE , WER ) .

Μετά την τραυματική εμπειρία διάρρηξης/εισβολής στο σπίτι τους στο Λονδίνο από σλάβους πρωταθλητές του σκουάτ (κρίνοντας από τις  adidas φόρμες) , μια τριμελής οικογένεια αναγκάζεται να εγκαταλείψει την μεγάλη πόλη και να εγκατασταθεί στην επαρχία για επανέλθουν ψυχολογικά τα μέλη της .

Η πρώην κρατούμενη του Tom Cruise , Katie Holmes ( DAWSON'S CREEK , BATMAN BEGINS , OCEAN'S 8 ) είναι η Liza . Μετά την διάρρηξη υποφέρει από εφιάλτες και δεν πλησιάζει ερωτικά τον σύζυγο ( Owain Yeoman - THE MENTALIST , TURN ) .

Η νεαρή σάρκα του ανήλικου Christopher Convery θα γίνει βορά στις ορέξεις των παραγωγών του Hollywood - εννοούσα ο Christopher Convery ( GOTHAM , STRANGER THINGS ) είναι ο μικρός Jude , ο οποίος αν συνεχίσει να συμμετέχει σε τέτοιου είδους θεάματα θα χρειαστεί αληθινό ψυχίατρο . Του στοίχισε περισσότερο η εγκληματική ενέργεια γιατί μετά την διάρρηξη έχασε την φωνή του και επικοινωνεί μόνο γραπτώς με ένα μπλοκάκι . Η ψυχίατρός του ελπίζει πως η εξοχή θα του κάνει καλό , οπότε οι γονείς του αποφασίζουν να μετακομίσουν το συντομότερο δυνατό .

Το καινούργιο τους σπίτι ήταν η εξοχική κατοικία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού το οποίο αυτοκτόνησε πριν από μερικά χρόνια και βρίσκεται κοντά στο κυρίως μέγαρο το οποίο δεν ανακαινίστηκε ποτέ μετά τα αιματοβαμμένα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας . Κάπου εκεί κοντά βρίσκεται θαμμένη και η κούκλα του σατανά , υπεύθυνη για όσα δεινά ακολουθήσουν . Ο μικρός Jude γίνεται ο καλύτερος φίλος του πορσελάνινου φρικιού , καταγράφει σε ένα κομμάτι χαρτί κανόνες συμπεριφοράς γύρω από αυτό , ντύνεται σαν μικρός γιάπης και μαζί προκαλούν αμηχανία στις λιγοστές κοινωνικές εκφράσεις της οικογένειας . Ευτυχώς λίγο πριν ο μικρός γίνει fulltime τραβεστί μασκοφόρος μανιακός η κούκλα πετιέται μέσα σε ακριβέστατα τοποθετημένο κολασμένο λέβητα - όχι όμως και η μάσκα που φόραγε ο προηγούμενος καλύτερος φίλος του .

Το γεγονός αυτό , σε συνδυασμό με τα 20 εκατομμύρια δολάρια πλανητικές εισπράξεις που έκανε η 10 εκατομμυρίων παραγωγή μπορεί να οδηγήσει και σε τρίτη , κατά πάσα πιθανότητα κατευθείαν-σε-dvd συνέχεια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.