Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

DOOM ANNIHILATION (2019)











 

Μετά την κινηματογραφική ψυχρολουσία του 2005 , το DOOM προνόμιο επιστρέφει στην κατευθείαν-σε-dvd διασκέδαση με το DOOM ANNIHILATION , μια δημιουργία με την οποία οι υπεύθυνοι του βιντεοπαιχνιδιού δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση . Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε επαναλαμβανόμενους εργοστασιακούς διαδρόμους από τον Tony Giglio (σκηνοθέτη του Statham-ικού CHAOS , σεναριογράφου της DEATH RACE SAGA - από το 2 και μετά) .

Η Amy Manson ( PUMKINHEAD: BLOOD FEUD , BLOOD MONKEY , TORCHWOOD ) είναι η Υπολοχαγός Joan Dark , όνομα λογοπαίγνιο/εξυπνάδα με την Ιωάννα της Λωραίνης επειδή έρχεται αντιμέτωπη με δαίμονες . Η μόνη της πηγή ελπίδας είναι ένα σταυρουδάκι που έχει ενθύμιο από την νεκρή μητέρα της (πέθανε από καρκίνο όταν εκείνη ήταν κοριτσάκι) . Οι υπόλοιποι πεζοναύτες του διαστήματος (και ο στερεοτυπικός ALIEN χαβαλές πιλότος με το φλασκί ουίσκι) που είναι μαζί της φαίνεται να μην την συμπαθούν δημιουργώντας έτσι μια ατμόσφαιρα προαύλιου λυκείου με την παρέα να περιμένει τον SLASHER εχθρό να αποδεκατιστεί μέσα σε πνεύμα κοινωνικής αμηχανίας μεθυσμένου σαββατοκύριακου . Η μόνη φιλική επαφή που έχει είναι με τον επιστήμονα της αποστολής με τον οποίο είχαν ερωτική σχέση 10 χρόνια νωρίτερα για μόλις 4 μήνες - αυτός ακόμη την θέλει , εκείνη είναι σκληροτράχηλη και δεν καταλαβαίνει από τέτοια . Το φεγγάρι Φόβος του πλανήτη Άρη είναι ο τελικός τους προορισμός : ευκαιρία ζωής για τον επιστήμονα , δυσμενής μετάθεση για εκείνη . Η βάση εκεί έχει εκπέμψει σήμα κινδύνου και δεν υπάρχει κανείς να τους υποδεχθεί . Η εγκαταστάσεις του επιστημονικού σταθμού εκτελούν ευαίσθητα πειράματα και χρειάζονται διαρκή επιτήρηση - παταφυσική (βλέπε Αλφρέ Ζαρρύ) άγχους δηλαδή για όσους δεν ξέρουν από βασικές αρχές φυσικής ή οποιασδήποτε άλλης μορφής επιστήμης για να γεμίσουμε 90 λεπτά πάνω-κάτω στους διαδρόμους με τις παλέτες στους τοίχους και το paintball γήπεδο με τον κισσό/παραλλαγή .

Ο Louis "αδελφός του Κώστας" Mandylor ( THE QUEST , ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ , THE DEBT COLLECTOR , RAMBO: LAST BLOOD ) είναι ο εφημέριος Glover . Είναι τραυματίας μαζί με τους εναπομείναντες επιστήμονες στην βάση . Πρώην πεζοναύτης ο οποίος διάλεξε να σώζει ψυχές από το να τις παίρνει .

Η λεγεώνα των 5 ζόμπι/μεταλλαγμένων επιστημόνων που κυκλοφορούν στην βάση είναι ο ίδιος φαλακρός τύπος που πεθαίνει ξανά και ξανά από διαφορετική γωνία λήψης - ο ένας χαρακτηριστικά Ασιάτης . Οι λάτεξ δαίμονες που εμφανίζονται αργότερα φαίνεται πως έχουν σπουδάσει σύγχρονο χορό από τις σατανικές πόζες που παίρνουν . Η τελική μάχη στην CGI κόλαση/διάσταση των Σουμέριων εξωγήινων διασκεδάζει κάπως τις εντυπώσεις , αφήνοντας ανοιχτό τέλος για όποιον θέλει να ξεπλήνει χρήματα σε κάποια μελλοντική παραγωγή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.