Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

OUIJA SHARK (2020)












Γραμμένο από τον David A. Lloyd ( GHOST IN A TEENY BIKINI , BIKINI GIRLS FROM THE LOST PLANET , JURASSIC SHARK , HOMICYCLE ) και σκηνοθετημένο από το 2017 από τον σκληροπυρηνικό βιντεά , Brett Kelly ( THE BONESETTER , SHE-REX , ATTACK OF THE GIANT LEECHES , IRON SOLDIER , JURASSIC SHARK , RAIDERS OF THE LOST SHARK ) με το ψευδώνυμο Scott Patrick .

Παρέα νεαρών κοριτσιών έχουν στην διάθεσή τους ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα για να διασκεδάσουν χωρίς ενοχλητικούς ένα σαββατοκύριακο , αλλά αντί αυτού καλούν το ταραχοποιό πνεύμα ενός αρχαίου καρχαρία μέσω μιας σανίδας επικλήσεων πνευμάτων που βρήκε μια από αυτές στην παραλία .

Ο φασματικός/μαριονέττα χεριού/ψηφιακός καρχαρίας είναι πεινασμένος και οι πρώτοι που θα την πληρώσουν είναι οι άτυχοι παραθεριστές της κοντινής δασώδους περιοχής . Κυκλοφορόντας σχεδόν όρθιος στο αόρατο νερό του αέρα του δάσους ο καρχαρίας κυνηγάει τρέχοντας τα κατατρομαγμένα , αλλά πάντα χαλαρά θύματά του . Αντί άφθονου ψηφιακού αίματος , τα θύματα εξαφανίζονται μέσα σε ήχο αστραπής όποτε τα πιάνει στο στόμα του .

Ο ερευνητής του ίντερνετ/αποκρυφιστής πατέρας της κοπέλας που ανακάλυψε την σανίδα κρατάει σημειώσεις για την σημασία του καρχαρία ως απρόβλεπτου spirit animal και προσπαθεί να βοηθήσει μέσω σταθερού τηλεφώνου , αλλά μόλις ρίξει τα ταρώ και του βγουν ανάποδα Κόσμος/Διάβολος/Θάνατος , θα πάρει από κινητό για να θυσιαστεί για το παιδί του . Υπάρχει οικογενειακή προϊστορία με τον αποκρυφισμό και για αυτό το πνεύμα του καρχαρία δεν ησυχάζει . Ακολουθεί μάχη με τον νεκρό πατέρα κάπου στα σύννεφα ο οποίος παριστάνει τον Δόκτωρ Strange της Asylum , με χειρονομίες , μυστικιστικές ασπίδες , και χαμηλό προϋπολογισμό .

Δημοκρατικός εμετός/χαβαλές με την τελευταία σκηνή αποκάλυψη πως ο Πρόεδρος Trump είναι πίσω από όλα .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.