Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

CUPID (2020)










 

Γραμμένο και σκηνοθετημένο για κατευθείαν-σε-dvd κατανάλωση από τον Uncork'd Entertainment παραγωγό/σεναριογράφο/σκηνοθέτη Scott Jeffrey ( CLOWNDOLL , DONT SPEAK , TOOTH FAIRY 2 ) .

O Ρωμαϊκός φτερωτός θεός προστάτης του έρωτα , γιός του Άρη και της Αφροδίτης σύμφωνα με το εισαγωγικό animation της ταινίας επιστρέφει ως δαίμονας εκδικητής Β' διαλογής στον 21ο αιώνα . Μετά από την κατάρα που έφαγε από την ζηλιάρα μητέρα του , ο ανέραστος Έρωτας μη μπορώντας να είναι μαζί με την αγαπημένη του Ψυχή , την χάνει και μαζί της χάνει και το μυαλό του καθώς θέλει αν εκδικηθεί τους πάντες . Επισκέπτεται τον Άδη και εκεί μετατρέπεται σε παραμορφωμένο δαίμονα ο οποίος έχει σκοπό να τιμωρεί όσους καταχράζονται την αγάπη ανά τους αιώνες .

2020 , κάπου στην Αμερική (όπου όλοι έχουν μια ύποπτη Βρετανική προφορά) . Δύο μέρες πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και η έφηβη γεματούλα μάγισσα Faye έχει δαγκώσει την λαμαρίνα για τον μαύρο χαρισματικό φιλόλογό της κύριο Jones ( Michael Owusu - Elite Leopard Warrior στο THE LEGEND OF TARZAN ) (τόσο πολύ που φτάνει στο σημείο να κάνει μάγια στην φωτογραφία του αποζητώντας την "σοκολατένια" ενέργειά του) . Φυσικά το ιντερνετικό ξόρκι δεν πιάνει και μια σειρά από ατυχή γεγονότα την εξευτελίζουν στον μικρόκοσμο του σχολείου (7 μαθητές , 2 καθηγητές και ένας διευθυντής) . Με σπασμένη τη καρδιά η Faye καλεί τον δαίμονα και ο ακυρωμένος χορός του Βαλεντίνου γίνεται κυνηγότοπος μέρα-μεσημέρι για τον φτερωτό τοξοβόλο μανιακό αφαιρώντας την όποια slasher αγωνία/ατμόσφαιρα και εντείνοντας την διάθεση για αναβολή του θεάματος .

O "Έρωτας" , πέρα από την φαρέτρα του , χρησιμοποιεί κάθε είδους αντικείμενα τα οποία είναι συνδεδεμένα με την συγκεκριμένη άγια μέρα , από μεταλλικά πλαίσια σε σχήμα καρδούλας για να φτιάχνεις κουλουράκια μέχρι μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα και κάρτες ευχών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.