Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

AIRLINER SKY BATTLE (2020)












Γραμμένο με άγνοια κανόνων της φυσικής από τον Alex Heerman home entertainment coordinator στο SHARKNADO 6 ) και σκηνοθετημένο από τον Asylym-ικό editor από το 2010 και μετά/σκηνοθέτη Rob Pallatina ( 2-HEADED SHARK ATTACK , NAZIS AT THE CENTER OF THE EARTH , ALIEN CONVERGENCE , FLIGHT 666 , NAZI OVERLORD , ALIEN INVASION και πολλά-πολλά άλλα) . Γνωστό και ως SKYJACKED , ή σκέτο SKY BATTLE .

Ο αδίστακτος Ρώσος μεγιστάνας/τρομοκράτης Zolotov ( Ego Mikitas - MEGALODON , uncredited περάσματα τραμπούκου στα WESTWORLD , DEADWOOD , JUMANJI: THE NEXT LEVEL , BIRDS OF PREY , πορτιέρης στο ATTRITION με Steven Seagal κτλ) , καταφέρνει να ρίξει ψηφιακό ιο στο σύστημα άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών , καθιστώντας άχρηστα όλα τα πολεμικά αεροπλάνα και πυραυλικά συστήματα της σατανικής αυτοκρατορίας (βοηθώντας έτσι στη μείωση του κόστους παραγωγής για χρήση ειδικών εφε με αερομαχίες και στη χρήση στοκ πλάνων) . Επόμενο βήμα του είναι να βάλει τρομοκράτες με προφορά κατάσκοπου της διπλανής πόρτας να κλέψουν ένα επιβατικό αεροπλάνο και να το πετάξουν πάνω και μέσα σε ένα πρόχειρο πυρηνικό εργοστάσιο κοντά στην πρωτεύουσα του Δυτικού πολιτισμού , Washington D.C. προκαλώντας το μεγαλύτερο πλήγμα που έχει καταφέρει κανείς εναντίον της Αμερικής μετά τους Δίδυμους Πύργους .

Μοναδική ελπίδα αντίστασης είναι ένα άλλο επιβατικό αεροπλάνο που έτυχε να απογειωθεί από το ίδιο αεροδρόμιο , έχει πιλότο με μετάλλιο ανδρείας από τον Πρώτο Περσικό Πόλεμο ( Xavi Israel πιο μαύρος από ποτέ - ATLANTIC RIM: RESSURECTION , ALIEN PREDATOR ) και έναν marshal εναέριας κυκλοφορίας ανάμεσα στους επιβάτες . Ακολουθεί πτώση μασκών οξυγόνου , ουρλιαχτά στην καμπίνα και "σφαλιάρες" όπως μόνο η Asylum ξέρει να χαρίζει μεταξύ αεροσκαφών (ρίψη τρόλεϊ φαγητού από το ένα αεροπλάνο στο άλλο και πισωκολλητοί εμβολισμοί σαν να βρίσκεσαι στην θάλασσα και άλλα έξυπνα που δεν περνούν απαρατήρητα) .

Τα ηνία της αγωνίας στα κοντινά πλάνα και στην υπερηχητική χρήση πληκτρολογίου με τυφλό σύστημα για την αποφυγή κρίσης μέσα στο Πεντάγωνο τα κρατά κυρίως η Δόκτωρ Meili Liu (Bai Ling σε ένα ακόμα πέρασμα ανάμεσα σε γυρίσματα δεκάδων ταινιών χαμηλού κόστους-126 συμμετοχές στην φιλμογραφία της πλέον) .

Εντός αεροπλάνου τον ρόλο του ηρωικού αερονόμου Ray Rollins αναλαμβάνει ο πάντα πρόθυμος Joseph Michael Harris ( πέρασμα σε 3 επεισόδια του THE YOUNG & THE RESTLESS , SINISTER SQUAD , FLIGHT 666 , TRIASSIC WORLD , COLLISION EARTH , NOSFERATU remake ) .

Προτείνεται για τριπλή δόση πανικού αποσυμπίεσης καμπίνας στον αέρα με τα μεταφυσικά FLIGHT 666 και EXORCISM AT 60,000 FEET .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.